Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Bude Zdeno Chára čeliť v prvom kole play-off Bostonu?

Vo Východnej divízii je jasné to, že prvým nasadeným tímom v play-off bude Pittsburgh. Stále však nie je známe, aké dvojice v prvom kole v tejto vetve NHL uvidíme. Mohlo by to priniesť aj zaujímavú sériu pre slovenského fanúšika.

A nie len pre neho. Ak by sa play-off začalo teraz, Washington by ako druhý tím divízie narazil v prvom kole na Boston. Pre obrancu Zdena Cháru by tak išlo o sériu proti tímu, v ktorom zažil najlepšie roky svojej kariéry a ešte vlani mu bol kapitánom.

Už teraz je jasné, že Chára bude čeliť v prvom kole bývalému tímu. Otázkou už je len to, ktorému. Ak by to totiž neboli Bruins, boli by to Islanders, v drese ktorých začínal svoju bohatú kariéru v Národnej hokejovej lige.

Medzi Bostonom a New Yorkom je momentálne rozdiel jediného bodu, pričom oba tímy nastúpia proti sebe v pondelok. Ak aj vyhrajú Islanders v normálnom hracom čase, stále nebudú mať istotu tretieho miesta v divízii. Bruins totiž čaká ešte jeden zápas. V utorok proti Capitals.

Boston má v tejto sezóne bilanciu proti Washingtonu 4-1-2, proti Islanders 2-3-2.

Chára vo svojej prvej sezóne v hlavnom meste USA odohral 54 zápasov, v ktorých strelil dva góly a pridal sedem asistencií. V šiestich zápasoch proti Bruins hrával v priemere 18 minút a strelil jeden gól. Proti Islanders tiež skóroval a pridal aj asistenciu. V ôsmich dueloch hrával v priemere takmer 19 minút.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies