Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
19. 03.
kurzy
00:00info
BOS
OTT
NHL live
00:00info
DET
CBJ
00:00info
NJD
PIT
00:00info
NYR
WPG
00:00info
PHI
TOR
00:30info
NYI
CAR
01:00info
NSH
SJS
01:00info
STL
COL
02:00info
EDM
MTL
03:00info
ANA
MIN
03:30info
LAK
CHI
03:00info
VAN
BUF
03:00info
VGK
TBL
NHL live
20. 03.
kurzy
00:30info
WSH
TOR
NHL live
01:00info
DAL
ARI
03:00info
LAK
MIN
«

Sumáre

Tatar a Černák nazbierali po tri „mínusky“, ďalší Slovák je v play-off

V deviatich pondelkových zápasov sme videli troch Slovákov. Z víťazstva sa tešil len Andrej Sekera, ktorý absolvoval s Dallasom svoj posledný zápas v sezóne. Dôvod na radosť mal aj Tomáš Tatar, ktorého Montreal je už definitívne v play-off.


MTL - EDM 3:4 PP

Canadiens si zaistili play-off, no McDavid rozhodol o ich prehre

Montreal si zaistil miestenku play-off ziskom bodu v zápase proti Edmontonu, ktorý nakoniec prehral 3:4 po predĺžení. V ňom skóroval Connor McDavid, ktorý si v normálnom hracom čase pripísal aj asistenciu. James Neal, Ryan Nugent-Hopkins a Dominik Kahun strelili góly Oilers, ktorí vyhrali štvrtý zápas z posledných piatich. Kľúčový bod pre Canadiens zaistil Artturi Lehkonen, ktorý nadviazal na presné zásahy Jakea Evanda a Paula Byrona, na ktoré prihrával. Kým Mikko Koskinen pomohol k výhre 25 zákrokmi, Jake Allen ich urobil 31. Slovenský útočník Tomáš Tatar odohral 11 a pol minúty so ziskom troch mínusových bodov. Prezentoval sa aj strelou a bodyčekom. Celkovo nepodal najlepší výkon.

Hviezdy duelu: 1. J. Evans, 2. P. Byron, 3. A. Lehkonen (všetci MTL)

CHI - DAL 4:5 PP

Dallas sa so sezónou rozlúčil víťazne

Víťazne sa so sezónou v NHL rozlúčil obranca Andrej Sekera, ktorého Dallas zdolal Chicago 5:4 po predĺžení. V ňom 30 sekúnd pred koncom strelil svoj 17. gól v sezóne nováčik Jason Robertson. Stars prehrávali 0:2, 1:3 a 2:4. Kontaktné góly strieľali Joe Pavelski, Miro Heiskanen a Joel Kiviranta, vyrovnávajúci Jason Dickinson. John Klingberg nazbieral tri asistencie. Jake Oettinger urobil 19 zákrokov. Viac práce mal Collin Delia, ktorý predviedol 45 zákrokov. Z jeho spoluhráčov sa presadili Alex DeBrincat, Pius Suter, Dylan Strome a Vinnie Hinostroza. Sekera odohral v zápase 17 minút s dvoma strelami, troma blokmi a štyrmi bodyčekmi.

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. M. Heiskanen (DAL), 2. C. Delia (CHI), 3. A. DeBrincat (CHI)

FLA - TBL 4:0

Panthers vynulovali Lightning s získali výhodu domáceho ľadu

doplníme...Florida si zaistila výhodu domáceho prostredia v sérii proti Tampe, ktorú v pondelok zdolala 4:0, aby si natiahla víťaznú sériu na šesť zápasov. Chris Driedger zneškodnil všetkých 30 striel, aby pri návrate zo zranenia vychytal svoje tretie čisté konto v sezóne. Juho Lammikko zaznamenal gól a asistenciu, do čierneho sa trafili aj MacKenzie Weegar, Carter Verheaghe a Alex Wennberg. Andreja Vasilevského prekonali z 30 striel. Tampa prehrala tretí duel po sebe. Slovenský obranca Erik Černák v ňom odohral takmer 21 minút, prezentoval sa dvoma strelami a troma bodyčekmi, no nazbieral aj tri mínusové body.


Lammikko ukradol Vasilevskému puk a prekonal ho:

Hviezdy duelu: 1. C. Driedger, 2. J. Lammikko, 3. C. Verhaeghe (všetci FLA)

PHI - NJD 4:2

Farabee dvojgólový pri výhre nad Devils

James van Riemsdyk prelomil nerozhodný stav v tretej tretine, aby Philadelphia zdolala New Jersey 4:2 v poslednom zápase oboch tímov v tejto sezóne. Flyers prehrávali 0:2, no stratu zmazali Joel Farabee a Sean Couturier. Prvý menovaný ešte pridal jeden gól, aby dosiahol na métu 20 gólov, druhý menovaný pridal asistenciu. Brian Elliott zastavil 23 striel. Prekonali ho Pavel Zacha a Janne Kuokkanen. Scott Wedgewood opustil duel s 27 zákrokmi. Duel nedohral obranca Philadelphie Justin Braun, ktorý si zlomil nohu pri blokovaní strely v prvej tretine.

Hviezdy duelu: 1. J. Farabee, 2. C. Giroux, 3. J. van Riemsdyk (všetci PHI)

BOS - NYI 3:2 PP

Hall rozhodol o výhre, Bruins sa v play-off stretnú s Capitals

Taylor Hall otvoril skóre a neskôr ho aj uzavrel v tretej minúte nadstaveného času po peknom prieniku. Boston vyhral 3:2 nad Islanders a zaistil si tretie miesto vo Východnej divízii, vďaka čomu sa v prvom kole play-off stretne s Washingtonom. Brad Marchand tiež skóroval a pridal asistenciu, David Krejčí ich nazbieral tri. Tuukku Raska z 18 striel prekonali Oliver Wahlstrom a Mathew Barzal, ktorí dvakrát vyrovnávali stav. Semion Varlamov kryl 25 striel z 27, ale od tretej tretiny z preventívnych dôvodov nechytal. Iľja Sorokin následne kryl 10 striel z 11. Islanders narazia v play-off na Pittsburgh. Ondřej Kaše nastúpil na svoj prvý zápas od 16. januára, no nedohral ho pre zranenie hornej časti tela.

Hallov pekný rozhodujúci gól:

Hviezdy duelu: 1. T. Hall (BOS), 2. B. Marchand (BOS), 3. M. Barzal (NYI)

WPG - VAN 1:3

Hoglander a Demko doviedli Canucks k výhre nad Jets

Winnipeg si nedokázal zaistiť tretie miesto v Severnej divízii, keď podľahol Vancouveru 1:3 a pred Montrealom má jednobodový náskok. Kyle Connor strelil jediný gól Jets, ktorí prehrali deviaty duel z posledných desiatich. Laurent Brossoit urobil 28 zákrokov a prekonali ´ho dvakrát Nils Hoglander a raz Bo Horvat. Thatcher Demko opustil duel s 39 zákrokmi. Canucks už ani výhra nepomohla udržať nádeje v postup do play-off nažive.

Hviezdy duelu: 1. N. Hoglander, 2. T. Demko, 3. B. Horvat (všetci VAN)

NSH - CAR 5:0

Rinne vynuloval Hurricanes v preview série prvého kola play-off

Pekka Rinne zneškodnil všetkých 30 striel pri svojom druhom čistom konte v sezóne a 60. v kariére, aby Nashville zdolal Carolinu 5:0 v zápase dvoch tímov, ktoré na seba narazia v prvom kole play-off. Matt Duchene strelil dva góly, po jednom pridali Rocco Grimaldi, Ryan Johansen a Tanner Jeannot. Grimaldi a Jeannot skórovali v oslabeniach. Petr Mrázek opustil duel s 22 zákrokmi. Kým Predators vyhrali štvrtý zápas z posledných piatich, Hurricanes prehrali tretí po sebe.

Hviezdy duelu: 1. P. Rinne, 2. M. Duchene, 3. T. Jeannot (všetci NSH)

LAK - STL 1:2 PP

Faulk rozhodol v predĺžení o výhre Blues nad Kings

Justin Faulk skóroval 46 sekúnd po začatí predĺženia, aby St. Louis zdolalo Los Angeles 2:1 a ukončilo si trojzápasovú sériu prehier. Obranca zaznamenal aj svoju 200. asistenciu v kariére pri góle, ktorým Tyler Bozak otvoril v úvode tretej tretiny skóre zápasu. Vyrovnal ho Alex Iafallo, ktorý ako jediný prekonal z 27 striel Jordana Binningtona. Jeho náprotivok, Calvin Petersen, opustil duel so 17 zákrokmi. Kings prehrali tretí zápas po sebe. Do zostavy St. Louis sa vrátil Torey Krug, no chýbal mu Jake Walman, ktorý bol testovaný pozitívne na Covid.

Hviezdy duelu: 1. J. Faulk (STL), 2. A. Wagner (LAK), 3. R. O'Reilly (STL)

VGK - COL 1:2

Oslabené Vegas prehralo dôležitý duel s Coloradom

Vegas malo šancu zaistiť si prvú Prezidentovu trofej vo svojej histórii, no hrajúce len s 15 korčuliarmi nestačilo na Colorado pomerom 1:2. Golden Knights viedli po prvej tretine zásluhou Alexa Pietrangela, no Andre Burakovsky v druhej tretine stav vyrovnal svojím 100. gólom v NHL a obrat v tretej tretine spečatil J.T. Compher. Avalanche vyhrali tretí zápas po sebe aj vďaka 36 zákrokom Philippa Grubauera. Robin Lehner kryl 19 striel. Vegas vedie v Západnej divízii pred Coloradom o dva body a odohrá už len jeden zápas. Denverský tím dva.


Hviezdy duelu: 1. J. Compher (COL), 2. A. Pietrangelo (VGK), 3. P. Grubauer (COL)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
T. Tatar (MTL) 11:27 0 0 0 -3 0 1 1
E. Černák (TBL) 20:52 0 0 0 -3 0 2 3
A. Sekera (DAL) 16:58 0 0 0 0 0 2 4



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Rebríček experta: Uvidíme na drafte 2025 návrat Slováka do prvého kola? Zomrel bývalý hráč Penguins. Mal len 42 rokov Blíži sa play-off. Dvorský má fantastickú formu, no darilo sa viacerým SlovákomVšetci Slováci bodovali, štyria zahviezdili. Najproduktívnejší boli Kelemen a Koch Ovečkin chytil druhý dych: Napodobnil dve veľké legendy, toto dokázal ako prvý v histórii! + video Opäť sa stretávajú generálni manažéri tímov NHL. Čo je kľúčovým bodom programu? Rangers prišli na niekoľko týždňov o obrancu. Naplnili sa obavy? Kariéru končí hráč s 1000+ duelmi v NHL. Bol aj najužitočnejším hráčom zápasu hviezdRuský obranca bol suspendovaný za svoj čin z floridského derby Montreal preradil svoju jednotku draftu z Európy do AHL. Ako zareagoval Slafkovský?Flames, Oilers a Wild podpisovali zmluvy s mladíkmi Pospíšil otvorene o škandále: Veľká škoda, čo sa udialo. Bola to hlúposť Dvom Slovákom sa play-off vzdialilo, jeden je už na postupovej priečke! Kňažko nebodoval ani sa netešil z výhry Zlá správa: Anaheim priniesol nemilú novinku o Regendovi Vytvorí Nemec rekord? Ak by skončil ročník teraz, bol by jeho! Bedard medzi hráčmi týždňa. Na čele je ruská hviezda Život v prvom útoku: Nový parťák je skvelý, no musíte byť neustále v strehu, tvrdí Pospíšil Slafkovský by s týmto tempom dokázal, čo naposledy zvládli Hossa a Gáborík!Dvorského gólová séria je mimoriadna. Len jeden hráč v lige zažil dlhšiu! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies