Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Sumáre

Tatar sa z výhry netešil, o Prezidentovej trofeji sa stále nerozhodlo

Streda nám v NHL priniesla päť zápasov, v ktorých sme videli tri čisté kontá i hetrik. Toronto prišlo o šancu získať Prezidentovu trofej, o ktorú stále bojujú Vegas s Coloradom. Tomáš Tatar, ako jediný Slovák v akcii, nebodoval.


MTL - EDM 3:4 PP

Kahun skóroval v predĺžení, McDavid opäť viacbodový

Connor McDavid zaznamenal dve asistencie, aby bol viacbodový v siedmom zápase po sebe a ako prvý hráč od ročníka 1995/96 (Mario Lemieux, 50 zápasov) nazbieral 70 asistencií v 55 alebo menej zápasoch. Počas série nazbieral 20 bodov. Jeho Edmonton zdolal Montreal 4:3 po predĺžení, v ktorom sa už po 27 sekundách hry presadil Dominik Kahun. Oilers vyhrali tretí zápas po sebe. Alex Chiasson, Ryan Nugent-Hopkins a Leon Draisaitl skórovali v normálnom hracom čase, Mike Smith kryl 26 striel. Prekonali ho Cole Caufield a dvakrát Nick Suzuki. Cayden Primeau opustil duel s 18 zákrokmi a Canadiens ukončili základnú časť s päťzápasovou sériou prehier. Slovenský útočník Tomáš Tatar nebodoval. V akcii strávil 15 a štvrť minúty, pričom sa prezentoval dvoma strelami a dvoma bodyčekmi. Edmonton ukončí základnú časť v sobotu proti Vancouveru.

Hviezdy duelu: 1. N. Suzuki (MTL), 2. C. Caufield (MTL), 3. L. Draisaitl (EDM)

SJS - VGK 0:6

Vegas si udržalo nádej na zisk Prezidentovej trofeje

Vegas si udržalo vedenie v Západnej divízii i v boji o Prezidentovu trofej, keď zdolalo San Jose 6:0. Marc-Andre Fleury urobil 19 zákrokov, aby vychytal deviatu výhru po sebe a so 67. čistým kontom kariéry vyrovnal Roya Wortersa na 14. mieste historického poradia. Dylan Sikura zažil prvý dvojgólový zápas kariéry, po góle pridali Alex Pietrangelo, Keegan Kolessar, William Carrier a Jonathan Marchessault. Alexeja Melničuka prekonali zo 44 striel. Sharks ukončili sezónu s trojzápasovou sériou prehier. Aj Golden Knights odohrali posledný zápas základnej časti. Svoju prvú Prezidentovu trofej vyhrajú, ak Colorado prehrá vo štvrtok s Los Angeles.

Článok pokračuje pod reklamou


Hviezdy duelu: 1. D. Sikura, 2. A. Tuch, 3. M. Fleury (všetci VGK)

COL - LAK 6:0

Colorado má po výhre všetko vo svojich rukách

Colorado čakali posledné dva zápasy základnej časti proti Los Angeles, ktoré potrebovalo zdolať v oboch prípadoch, aby bez pomoci druhých získalo svoju tretiu Prezidentovu trofej. Prvá polovica misie je splnená a to suverénnym spôsobom aj napriek absencii Nathana MacKinnona. J.T. Compher strelil hetrik, Philipp Grubauer zneškodnil všetkých 18 striel pri siedmej nule v sezóne a denverský tím triumfoval 6:0. Gabriel Landeskog zaznamenal gól a asistenciu, Mikko Rantanen tri asistencie a strelecky sa presadili aj Joonas Donskoi a Pierre-Edouard Bellemare. Calvin Petersen opustil duel s 31 zákrokmi. Avalanche vyhrali štvrtý zápas po sebe, Kings štvrtý zápas v sérii prehrali.


Hviezdy duelu: 1. J. Compher, 2. M. Rantanen, 3. P. Grubauer (všetci COL)

STL - MIN 4:0

Husso vychytal prvú nulu Blues v sezóne

Ville Husso zneškodnil všetkých 31 striel, aby vychytal svoje prvé čisté konto v kariére a doviedol St. Louis k výhre 4:0 nad Minnesotou. David Perron strelil gól a pri dvoch asistoval. Skórovali aj Ivan Barbašov, Jaden Schwartz a Torey Krug. „Bluesmani“, v drese ktorých zažil sezónny debut po príchode z Omska Klim Kostin, nedovolili súperovi skórovať po prvýkrát v ročníku. Cam Talbot urobil 23 zákrokov a Wild prišli o šesťzápasovú bodovú sériu.

Husso predviedol aj takýto zákrok:

Hviezdy duelu: 1. V. Husso, 2. D. Perron, 3. T. Krug (všetci STL)

OTT - TOR 4:3 PP

Andersen sa vrátil, Toronto prišlo o šancu získať Prezidentovu trofej

Frederik Andersen vo svojom prvom zápase v NHL od 19. marca predviedol 24 zákrokov a pomohol Torontu natiahnuť bodovú sériu na deväť zápasov. Z výhry sa však netešil. Už po deviatich sekundách predĺženia ho totiž prekonal Josh Norris, ktorý rozhodol o výhre Ottawy 4:3. Connor Brown si v poslednom zápase základnej časti pripísal piaty gól v oslabení v tejto sezóne, čím sa osamostatnil na čele NHL, keď prekonal zápisy Brada Marchand a Cama Atkinsona. Z gólov sa tešili aj Nikita Zajcev a Parker Kelly, ktorý zažil svoj ligový debut. K štvrtej výhre z posledných piatich duelov pomohol aj Filip Gustavsson, ktorý kryl 30 striel. Jake Muzzin, John Tavares a Auston Matthews strelili góly Maple Leafs, ktorí prišli o šancu získať Prezidentovu trofej. V piatok sa ešte stretnú s Winnipegom.


Connor Brown strelil piaty gól v oslabení v sezóne:

Hviezdy duelu: 1. J. Norris (OTT), 2. C. Brown (OTT), 3. J. Muzzin (TOR)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
T. Tatar (MTL) 15:18 0 0 0 0 0 2 2



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Mešár znepokojuje, expert vyzýva fanúšikov: Urobíte najlepšie, ak na toto zabudneteCelebrini vytvoril nový rekord! Aké šance majú tímy NHL na jeho zisk? Príde ruský brankár, ktorý musel slúžiť v armáde, konečne do NHL? Slafkovský varuje: Len sa zahrievam! Aj ja chcem dosiahnuť túto métu V hre o post nového trénera Senators sú aj veľké mená Dvorský začal play-off zostra: Dva góly a víťazstvo! Bodoval aj ďalší Slovák + video Vzácnosť: Binnington bol produktívnejší ako autor víťazného gólu + videoJeden obranca sa Torontu zranil, ďalší sa vrátil. Ako je na tom hviezda?Obranca Buffala dostal maximálnu možnú pokutu + videoKraken podpísali zmluvu s nádejným obrancom Slafkovský len tretím Európanom histórie s takouto sériou, ďalšie tímy sú v play-offVideo: Bitky z 28. marca 2024 (4) Slafkovského posledná šancu na vylepšenie rekordov. Dokáže toto len ako tretí Európan? Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies