Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
VGK
1
ANA
1
po 2. tr.
LAK
3
CHI
1
20. 04.
kurzy
CAR
NYI
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Slováci v NHL

Ružička už bol povolaný do prvého tímu. V ktoré dni môže zažiť debut?

Síce už Adam Ružička s prvým tímom trénoval v stredu, ale až vo štvrtok ho tím Calgary Flames formálne povolal zo Stocktonu z nižšej AHL. Rovno do prvého tímu.

Dvadsaťdvaročný bratislavský rodák nezasiahol do štvrtkového duelu proti Vancouveru, no Flames odohrajú do konca základnej časti ešte tri zápasy.

Podľa Pata Steinberga zo Sportsnet či Wesa Gilbertsona z Postmedia chce dať tréner Darryl Sutter šancu viacerým mladíkom zo Stocktonu v posledných dueloch. Okrem Ružičku špecificky spomenul aj Connora Mackeyho.

Ružička by svoj debut v kanadsko-americkej NHL mohol zažiť najskôr v nedeľu, kedy Flames navštívia Vancouver. Tam odohrajú aj utorkový duel a v stredu sa proti rovnakému súperovi predstavia doma.

Slovenský talent zaznamenal 21 bodov (11+10) v 28 zápasoch nižšej AHL. Flames ho draftovali v roku 2017 z celkového 109. miesta.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies