Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
10. 04.
kurzy
02:00info
STL
CHI
02:30info
EDM
VGK
NHL live
04:30info
VAN
ARI
11. 04.
kurzy
01:00info
BUF
WSH
01:30info
FLA
CBJ
01:00info
NYR
PHI
01:00info
PIT
DET
NHL live
01:00info
TBL
OTT
01:00info
TOR
NJD
01:30info
NYI
MTL
02:00info
DAL
WPG
04:00info
SEA
SJS
04:30info
LAK
CGY
NHL live
«

Správy z NHL

Sťahovanie Senators sa opäť stálo aktuálnou témou

Majiteľ tímu Ottawa Senators, Eugene Melnyk, v stredu s Bobom McCownom diskutoval o možnosti odsťahovania organizácie z hlavného meste Kanady. Ak by k tomu došlo, nebolo by to ďaleké cestovanie.

Melnyk pripustil, že sťahovanie je stále aktuálne. Jeho prioritou je zostať v Kanate, v predmestí Ottawy, no momentálne rieši alternatívu presťahovania sa do quebeckého Gatineau. To síce už nie je súčasťou provincie Ontario, ale leží v susedstve Ottawy, od ktorej ho rozdeľujú len rieky Gatineau a Ottawa.

Ak by však všetko išlo podľa predstáv Melnyka, tím by zostal v Kanate, kde by chcel postaviť modernú arénu na pozemku, ktorý vlastní a ktorý leží neďaleko Canadian Tire Centre.

„Mám 70 akrov pôdy v okolí arény a za 16 rokov, čo vlastním tím, sa Ottawa rozrástla smerom na západ ku Kanate. Tá 26-minútová jazda autom, ktorý sa stala ako večnosť, už nie je veľký problém. Strávil som dosť času v Toronte, aby som zistil, aká doprava je tam. Kanatu mám rád, ale ak sa mi tam nepodatí nič urobiť, dostal som aj návrhy na zostanie v blízkosti Ottawy, len cez rieku v Gatineau,“ povedal Melnyk.

„Sú tam pekné výhľady a je to bližšie k centru, no stále som naklonený ku Kanate. Niekedy do troch až piatich rokov by som sa chcel k jednej oblasti zaviazať. Budem musieť vybudovať novú arénu. Musím ju mať do asi siedmich rokov odteraz.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Matthews vytvoril rekord tejto éry: Veľká časť, hovorí o prekonaní Ovečkina Ovečkin opäť skóroval. Prekonal rekord NHL! + video Zlý spánok, skvelý večer: Opäť niečo? Nie je to o rekordoch, tvrdí chorý Slafkovský po hetriku Mešár viacbodový, rozhodlo sa o osude všetkých štyroch Slovákov! + video Jack Hughes má po sezóne. Musí ísť na operáciu McDavida sužuje pred koncom základnej časti zranenieHetrik Slafkovského, asistencie obrancov. Definitíva u Nemca, Wright rozhodol zápas Zveľadil si rekord: Fehérváry mal prsty v extra dôležitej výhre! Šance na play-off vzrástli + videoCanadiens podpísal zmluvu s mladším Xhekajom. Hurricanes s Fínom Juraj Slafkovský žiaril ako nikdy predtým: Strelil svoj prvý hetrik v NHL! + videoVideo: Bitky z 9. apríla 2024 (3) AHL: Rockford zdolal v jedinom zápase včera Wild Bývalý skaut: Aj Slafkovský, aj Wright boli rozvíjaní správne Montrealu sa nečakane vracia do akcie bývalý Slafkovského center. Xhekaj končíDnes sa môže rozhodnúť o osude až štyroch Slovákov, vrátane Mešára Rangers sa blížia k Prezidentskej trofeji. Ak by play-off začalo dnes, série by boli takéto Zaokrúhli to? Šimon Nemec ešte môže vyrovnať majstra sveta Pekarčík a Urban zažiarili, veľký boj Slovákov o poslednú miestenku v play-off!Napínavý boj pokračuje: Predbehne McDavid nakoniec MacKinnona s Kučerovom?Ak by NHL udeľovala trofej ako NBA, Juraj Slafkovský by bol v hre Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies