Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Lehner po skvelom výkone: Motivovali ma tie s***ky na internete

Jozef Struhár  
21.06.2021

Brankár Robin Lehner podal výborný výkon v štvrtom zápase série medzi Vegas a Montrealom, v ktorom jeho tím vyrovnal stav série. Zavrel tým ústa ľuďom, ktorí o ňom otvorene pochybovali.

Keď hlavný tréner Golden Knights Peter DeBoer oznámil, že bude v nedeľu štartovať namiesto Marc-Andre Fleuryho švédsky gólman, na sociálnych sieťach začali ľudia kritizovať toto rozhodnutie a mnohí pochybovali o Lehnerovi, ktorý nechytal od 7. mája.

Lehner nakoniec zneškodnil 27 striel pri výhre 2:1 a po zápase poďakoval svojím neprajníkom za to, že mu boli zdrojom motivácie.

„Nie veľa ľudí vie, že chodím na zápas o štyri hodiny skôr. Zaistím sa svoju vlastnú prepravu, prídem o štyri hodiny skôr. Dve hodiny len sedím a sledujem vás, ako o mne píšete s***ky na Twitteri, aby ma to motivovalo. Nezáleží mi na tom, čo si ľudia myslia, ale bolo skvelé vidieť, čo všetko o mne hovoríte,“ povedal Lehner.

Článok pokračuje pod reklamou

Lehner dokonca aj po tlačovej konferencii napísal na sociálnu sieť status: „Ďakujem vám za všetky tie dnešné pekné slová, ľudia (srdce) Oceňujem všetku tú lásku (smejúca sa tvár so slzami)“


Canadiens vyhrali v zápase na vysoko nebezpečné šance 18:1.

„Bol excelentný. Vedel som, že bude dobrý,“ povedal o ňom DeBoer, ktorý trvá na tom, že ho k zmene brankára nestimulovalo zaváhanie Fleuryho v treťom zápase série, po ktorom Montreal vynútil predĺženie a nakoniec duel vyhral.rn



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies