Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Mohol by Weber ukončiť kariéru? Trápiť to musí aj Nashville

Ešte v stredu tím Montreal Canadiens dúfal, že novinky o Sheovi Weberovi nebudú až také zlé. Potom však skúsený obranca absolvoval plánovanú návštevu u doktora.

Jej výsledkom podľa Pierrea LeBruna z TSN bolo, že stav kapitána Canadiens bol omnoho vážnejší, ako sa pôvodne dúfalo. Najmä jeho členok a koleno sú dlhodobými obavami.

„Mimo hry bude v budúcom ročníku a potom je tam aj možnosť, že už odohral svoj posledný zápas. Nie je to však ešte stopercentné,“ poznamenal LeBrun.

Podľa zámorského „insidera“ absolvuje Weber ešte vyšetrenie u druhého doktora, aby zistenia toho prvého potvrdil alebo vyvrátil. Po tomto vyšetrení bude jasnejšie, ako to bude s jeho budúcnosťou.

Článok pokračuje pod reklamou

LeBrunov kolega Darren Dreger tvrdí, že NHL sleduje Weberov prípad. V ostatných rokoch bolo niekoľko prípadov, keď už hráči nemohli ďalej hrať a boli na zvyšok zmlúv zapísaní na listinu dlhodobo zranených hráčov.

Weberova situácia je však iná najmä v načasovaní a liga usporiada expanzný draft, a tak je otázne, čo bude zhovievavá aj v tomto prípade. Ak by hráč nakoniec musel formálne ukončiť kariéru, bola by to zlá správa aj pre Nashville.

Práve Predators totiž podpisovali jeho 14-ročnú zmluvu v hodnote 110 miliónov amerických dolárov, z ktorých iba 12 miliónov je rozložených do posledných piatich rokov. Ak by kariéru ukončil, čelili by trestu v platovom rozpočte 4,9 milióna dolárov.

Podobné prípady nastali už v prípade Mikea Richardsa či Roberta Luonga. Naopak, Chris Pronger, Marián Hossa či Henrik Zetterberg mohli byť umiestnení na listinu nechránených hráčov a tímy žiadnemu trestu nečelili.rn



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies