Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Môže byť Adin Hill jednotkou, ktorú Sharks potrebujú?

Jozef Struhár  
19.07.2021

Nemusíte byť fanúšikom San Jose, aby ste vedeli, že jednou z jeho slabín bolo bránkovisko. Martin Jones nebol brankárom, akého Sharks potrebovali a o pozíciu ho nepripravilo niekoľko náhradníkov. Mohol by sa vytúženým riešením stať Adin Hill?

Sharks získali Hilla v sobotu z Arizony, do ktorej poslali Josefa Kořenářa. Bol to ťah s nízkym rizikom, ak by sa z neho vykľula nová brankárska jednotka. Je ťažké to však predpokladať u hráča, ktorý za päť rokov absolvoval len 49 štartov.

Steven Ellis z The Hockey News pripomína, že fanúšikovia Coyotes vždy v Hilla verili. Má len 25 rokov a Sharks ho podľa novinára získali preto, že sa im páči jeho potenciál. „Omnoho horší ako Jones byť nemôže, no nie?“ poznamenal Ellis.

Pre malú vzorku i Hilla je ťažké porovnať oboch gólmanov. Hillova 91,6% úspešnosť zákrokov a -2,16 chyteného gólu nad priemer sú však omnoho lepšie čísla ako Jonesova úspešnosť zákrokov 89,7 % a hrozný ukazovateľ -63,83 chytených gólov nad priemer.

„Hill si zaslúži skutočnú šancu byť jednotkou v San Jose. Sharks nebudú dobrým tímom v novej sezóne a pravdepodobne ani v pár ďalších. Klub má len 10 miliónov dolárov pod stropom a potrebuje si vyriešiť iné problémy, ako sú strieľanie gólov a stabilita v obrane. Bránkovisko je obrovský problém, ale možno Sharks toto vnímajú ako krátkodobé riešenie namiesto toho, aby míňali veľké peniaze na otvorenom trhu. Uvidíme,“ skonštatoval Ellis.

„Hill mal viac zábleskov, že by mohol byť jednotkou v NHL – a tiež aj takých, že by to mohlo byť úplne naopak. Bude zaujímavé sledovať, koľko dôvery v neho Sharks budú mať a či bude schopný byť dlhodobým riešením v bráne. Je dostatočne mladý na to, aby mohol byť jednotkou tímu vo väčšine dekády, ak by skutočne prerazil.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies