Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Špekulácie

Mohol by Tarasenko smerovať k Islanders?

Generálny manažér Islanders Lou Lamoriello je známy tým, že nikdy nenaznačuje, aké výmeny by mohol urobiť. Bez ohľadu na to sa však jeho tím vážne spája s krídelníkom St. Louis Vladimirom Tarasenkom.

Jeremy Rutherford z The Athletic tvrdí, že Tarasenkova situácia by mohla byť ovplyvnená podpisom zmluvy Brandona Saada, ktorý prichádza do tímu s menším „cap-hitom“ ako sa očakávalo. To by mohlo dať generálnemu manažérovi Dougovi Armstrongovi väčší priestor na udržanie si časti 7,5-miliónového platu Tarasenka v potenciálnej výmene.

Islanders sú pritom vraj medzi tímami, ktoré by ruská hviezda preferovala. Pod stropom majú dispozícii 17,6 milióna amerických dolárov, no musia si ešte upísať Anthonyho Beauvilliera, Adama Pelecha a Iľju Sorokina. Tiež si musia upísať alebo nahradiť neobmedzených voľných hráčov Kylea Palmieriho a Caseyho Cizikasa.

Ak by mal Lamoriello záujem o Tarasenka, Blues si budú pravdepodobne musieť udržať časť jeho platu a Islanders sa budú musieť ešte rozlúčiť s hráčom s už známym hráčom alebo niektorým z obmedzených voľných hráčov bez zmluvy. Rutherford naznačil, že sa ako kandidát do tejto výmeny spomína Beauvillier.

Podľa Rutherforda sú s Tarasenkom spájané aj iné tímy, ako Carolina Hurricanes a New Jersey Devils. Oba majú dostatok priestoru pod platovým stropom, aby boli schopné osvojiť si celý jeho plat.rn




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies