Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Špekulácie

Ktoré tímy si môžu dovoliť Eichela? Ktoré tri sú favoritom na jeho zisk?

Podľa Adama Gretza z NBC Sports je len niekoľko tímov, ktoré si môžu dovoliť akvizíciu hviezdneho centra Buffala Sabres Jacka Eichela.

S výmenou sa spájal už tím Vegas Golden Knights, od ktorého Sabres vraj žiadali Reillyho Smitha, Peytona Krebsa, Nicolasa Hagueho a voľbu v prvom kole draftu. Gretz tvrdí, že Vegas nemožno nikdy vylúčiť, pretože vie byť agresívne.

Radí ho medzi tímy, ktoré dávajú zmysel, ale vyžaduje si to nejakú robotu. Tam patrí aj Minnesota, ktorej by sa Eichel z hokejového hľadiska hodil. Otáznikom je to, či by si Wild mohli dovoliť jeho kontrakt, keď sa im bude započítavať do rozpočtu 12-15 miliónov dolárov z vykúpenia Zacha Pariseho a Ryana Sutera.

Favoritov vidí v tíme New York Rangers, ktorý sa skloňuje s Eichelom najčastejšie, Los Angeles Kings a Anaheim Ducks. Posledné dve možnosti by vyhovovali aj Buffalo, pretože by ich kapitán hrával v opačnej konferencii.

Gretz vybral aj dve „divoké karty“. Prvou je Boston, ktorý už musí myslieť na nástupcu Patricea Bergerona na pozícii centra číslo jeden a medzičasom prišiel o Davida Krejčího. Druhou je Nashville, ktorý má veľkú flexibilitu a potrebuje superhviezdu do útoku. rn




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies