Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Saros je po odchode Rinneho pripravený viesť Predators

Juuse Saros sa nevie dočkať, ako si v novej sezóne obuje topánky Pekku Rinneho a stane sa novým brankárskym lídrom tímu Nasville Predators.

„Mal som šťastie a som vďačný za to, že som s ním zdieľal štyri či päť rokov bránu. Bol to trochu smutný moment, keď povedal, že sa nevráti. Osobne som však pripravený urobiť ďalší krok a byť tým mužom v bráne a ujať sa vedenia tímu,“ povedal Saros pre ligový web.

Rinne oznámil počas leta koniec svojej kariéry po 15 rokoch strávených v Nashville. V každej hlavnej brankárskej kategórii je tímovým lídrom a v roku 2018 získal aj Vezinovu trofej.

Saros medzitým podpísal novú štvorročnú zmluvu za 20 miliónov amerických dolárov. V 26 rokoch má za sebou úspešný ročník 2020/21, v ktorom pri bilancii 21-11-1 kryl 92,7 % striel a chytil 20,9 gólu nad priemer.

Brankár zo skúsenosťami zo 155 zápasov NHL verí, že po rokoch krytia chrbta Rinnemu je pripravený na väčšiu záťaž: „Samozrejme, je to väčšia úloha, ale zároveň sa ani príliš nemení. Vždy som sa snažil vydať zo mňa to najlepšie, bez ohľadu na pozíciu. Myslím si, že sa tomu prispôsobím. Samozrejme, už som bol aj v minulosti brankárskou jednotkou, v rôznych ligách. Som jednoducho pripravený na túto sezónu.“rn




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies