Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Gallant verí, že sa dráma ako s Capitals už nezopakuje

Jozef Struhár  
30.08.2021

Bez ohľadu na to, čo sa v novej sezóne stane medzi hráčmi Rangers a tvrďasom Capitals Tomom Wilsonom, nový hlavný tréner Rangers Gerard Gallat verí, že si jeho mužstvo zachová chladnú hlavu.

„Tím to nepredbehne. Našťastie pre mňa, dostal som príležitosť byť trénerom a trochu to tu zmeníme, ten spôsob, akým tento tím hrá a ako reaguje na podobné veci. Nemyslím si, že sa to ešte niekedy stane,“ povedal Gallant pre New York Post.

Wilson v máji neslávne udrel Pavla Bučneviča ležiaceho na ľade a následne si zazápasil s Artemijom Panarinom. O dva dni neskôr došlo k odplate Rangers v zápase plnom pästných súbojov.

Newyorský tím počas leta urobil niekoľko akvizícii, pričom najmä príchody Ryana Reavesa a Barclaya Goodrowa mu pridali na tvrdosti a rešpekte.

Článok pokračuje pod reklamou

„Vedeli ste, že ktokoľvek bude s Rangers v novej sezóne, zmení to trochu komplexnosť tímu, o tom nebolo pochýb,“ poznamenal Gallant.

Rangers sa s Capitals stretnú vo svojom prvom zápase sezóny 13. októbra.

„Myslím si, že náš tím bude hrať dobrý hokej a získali sme hráčov, ktorí budú hrať aj do tela. Bude to druh hokeja, ktorý vyhráva zápasy, keď vaši top hráči nemôžu hrať spôsobom, akým chcú a bez obáv o takéto veci. V tejto sezóne to tímu Rangers pomôže významne,“ dodal Gallant.rn



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies