Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Tyler Seguin sa cíti už skoro normálne. Otvorilo mi to oči, tvrdí

Po tom, čo odohral v sezóne 2020/21 len tri stretnutia a počas leta sa vyrovnával s koronavírusom, sa hviezdny center Dallasu Tyler Seguin cíti už skoro normálne.

„Môžem sebavedomo povedať, že teraz robím v posilňovni viac-menej 98 percent vecí, čo je skutočne vzrušujúce. trvalo mi dlhý čas, kým som sa dostal do tohto bodu. Sú určité veci, ako šprinty, u ktorých to trochu ešte cítim, ale na ľade som viac-menej späť v normále, z čoho som nadšený,“ povedal Seguin pre The Athletic.

Seguin vynechal väčšinu skrátenej sezóne po tom, čo v novembri absolvoval operáciu bedrového kĺbu. Sezónny debut zažil 3. mája a strelil dva góly, no Stars sa nedostali do play-off. V lete sa zase cítil zle, a tak sa dal otestovať na covid-19. Výsledok sa mu vrátil pozitívny.

„Bol som ako: Neverím tomu, ale dostal som Covid. Na pár týždňov ma to uzemnilo,“ poznamenal s tým, že ho choroba udržala doma asi týždeň a stále nemá v stopercentnom stave svoj čuch a pľúca. Každým dňom sa však cíti lepšie.

„Len mi to otvorilo oči. Uvedomil som si, že je to reálne a ovplyvňuje to množstvo ľudí. Sú to momentálne šialené časy. Úprimne, bolo to metúce, pretože som dvakrát zaočkovaný. Nerobil som nič hlúpe ani nič podobné, no možno ste trochu ignorantom a myslíte si, že keď ste dvakrát zaočkovaní, tak ste nepremožiteľný.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies