Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Sumáre

Sekera odohral cez 21 minút a mal dôvod na radosť

V piatok sa v NHL odohrali štyri zápasy a v jednom si zahral aj Slovák. Obranca Andrej Sekera sa tešil z víťazstva, pri ktorom odohral viac ako 21 minút.


DAL - LAK 3:2 PP

Gurianov rozhodol v predĺžení o výhre nad Kings

Dallas dvakrát prehrával, ale nakoniec Denis Gurianov rozhodol 45 sekúnd pred koncom predĺženia o jeho výhre 3:2 nad Los Angeles. Pri všetkých troch góloch mal prsty Miro Heiskanen, ktorý pri dvoch asistoval a v 51. minúte vynútil svojím gólom nadstavený čas. Podobne ako Tyler Seguin predtým, aj on využil presilovú hru. Pripísal si aj svoj 100. bod v kariére. Seguin zaregistroval aj asistenciu, Braden Holtby 43 zákrokov. Recept na neho našli Anže Kopitar, ktorý skóroval v štvrtom zápase po sebe od otvorenia sezóny, a Gabriel Vilardi. Jonathan Quick opustil duel s 19 zákrokmi. Predčasne ho opustil Jani Hakanpää, ktorý v druhej tretine zranil Drewa Doughtyho. Aj ten duel nedohral. Stars vyhrali druhý zápas po sebe, Kings prehrali tretí v sérii. V akcii sme videli aj slovenského obrancu Andreja Sekera, ktorý odohral 21 minút a 17 sekúnd s jedným bodyčekom.


Gurianov rozhodol o osude zápasu:

Hviezdy duelu: 1. B. Holtby, 2. D. Gurianov, 3. M. Heiskanen (všetci DAL)

Článok pokračuje pod reklamou

BUF - BOS 1:4

Ullmark a Bruins priniesli Sabres prvú prehru v sezóne

David Pastrnák a Tomáš Nosek skórovali v prvej tretine, Linus Ullmark zastavil 35 striel bývalého tímu a Boston doprial Buffalu prvú prehru v sezóne, keď ho zdolal 4:1. V druhej tretine skóroval Charlie Coyle, v tretej pridal gól do prázdnej brány Taylor Hall. Pridal aj asistenciu, aby mal v kariére na konte už 599 bodov. Coyle pridal dve asistencie a dve si pripísal aj Brad Marchand. Jediný gól Sabres strelil Victor Olofsson, zatiaľ čo Craig Anderson zastavil 22 z 25 striel. Buffalo prehralo až svoj štvrtý zápas v sezóne, Boston vyhral druhý z posledných troch. Ullmark chytával za Sabres prvých šesť sezón kariéry. „Určite to bude jedna z tých celoživotných spomienok. Bolo to veľmi špeciálne,“ povedal po zápase, v ktorom sa zranil jeho spoluhráč Anton Blidh.

Hviezdy duelu: 1. B. Marchand, 2. D. Pastrňák, 3. L. Ullmark (všetci BOS)

TOR - SJS 3:5

Uspeli aj v Toronte: Sharks vyhrali štvrtý zápas po sebe

San Jose si udržiava svoju neporaziteľnosť aj po zápase v Toronte. Jonathan Dahlen strelil kľúčový gól, ktorým sa Sharks v úvode tretej tretiny odpútali od súpera na rozdiel dvoch gólov. Nakoniec vyhrali 5:3 a bol to víťazný gól. Pre Švéda tretí v prvých štyroch dueloch NHL. Logan Couture otvoril skóre stretnutia, zaznamenal asistenciu a nakoniec skóre uzavrel gólom do prázdnej brány. Timo Meier a Erik Karlsson sa tiež tešili z gólov, Adin Hill kryl 33 striel. Prekonali ho Jason Spezza, Ondřej Kaše a John Tavares. Michael Hutchinson inkasoval štyri góly z 30 striel. Kým San Jose vyhralo štvrtý zápas po sebe, Maple Leafs prehrali tri zápasy z posledných štyroch.

Kaše strelil svoj prvý gól v drese Toronta:

Hviezdy duelu: 1. L. Couture (SJS), 2. T. Meier (SJS), 3. O. Kaše (TOR)

VGK - EDM 3:5

Edmonton si v Las Vegas natiahol sériu výhier

Edmontonu nevadilo, že hral druhý zápas za dva dni. Mikko Koskinen predviedol 36 zákrokov, aby mu pomohol k výhre 5:3 nad Vegas. Oilers vstúpili do sezóny s bilanciou 5-0-0 po štvrtýkrát vo svojej histórii. Pomohli k tomu aj dvojgóloví strelci Zach Hyman a Leon Draisaitl, ktorý pridal aj asistenciu. Strelecky sa presadil aj Zack Kassian a Connor McDavid nazbieral dve asistencie, aby sa stal tretím aktívnym hráčom po Joeovi Thorntonovi (2012/13) a Austonovi Matthewsovi (2018/19) a 12. v histórii, ktorý otvoril ročník s piatimi viacbodovými výkonmi po sebe. Golden Knights prehrali tretí zápas v sérii. Robin Lehner inkasoval štyri góly z 32 striel – Draisaitl svoj druhý gól strelil do prázdnej brány. Svoj prvý gól v drese Vegas vsietil Nolan Patrick a do čierneho sa trafili aj dvojbodový Nicolas Roy a Nicolas Hague.

Kassian skóroval z úniku:

Hviezdy duelu: 1. Z. Hyman (EDM), 2. N. Roy (VGK), 3. N. Patrick (VGK)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
A. Sekera (DAL) 21:17 0 0 0 0 0 0 1



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
V hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies