Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Hossova rehabilitácia ide podľa plánu

Marián Hossa sa nepripojí k spoluhráčom a nepoletí do Švédska, kde jeho tím odohrá úvodné dva zápasy novej sezóny. Slovenského útočníka však môže tešiť fakt, že jeho rehabilitácia prebieha podľa plánu.

„Ísť na operáciu bolo moje rozhodnutie, pretože som sa cítil skutočne zle a horšie to bolo, keď som sa pokúsil niečo zdvihnúť. Bral som tabletky skoro každý deň a to nebolo niečo, čo by som chcel brávať každý deň,“ povedal Hossa.

Hossa sa v posledných dvoch sezónach prebojoval dvakrát do finále Stanley Cupu a vždy stál na strane porazených. V lete podpísal dvanásťročný kontrakt, pričom Hawks o problémoch s ramenom pred podpisom informoval. Hossa priznal, že zranenie ho limitovalo aj počas play-off.

„Nemôžme hovoriť o zraneniach počas play-off. Musíme byť ticho. Ľudia môžu hovoriť, čo chcú, ale nevidia, čo sa deje vo vnútri. Takto to tu chodí. Keď som zdvíhal ruku, takmer som to nemohol urobiť. Bolo to tak vyčerpávajúce. Ak som zdvihol niečo ľahšie, nemohol som potom zdvihnúť ruku. Bolo to až tak zlé,“ povedal slovenský útočník.

Článok pokračuje pod reklamou

Hossa podstúpil operáciu 24. júla a predpokladaný návrat sa odhadoval na druhú polovicu novembra. Hawks odhadujú, že by k nemu mohlo prísť niekedy okolo Dňa vďakyvzdania, ktoré tento rok vychádza na 25. novembra.

„Pred týždňom som bol u doktorov a povedali mi, že všetko ide podľa plánu, takže s tým som naozaj potešený,“ povedal odchovanec trenčianskeho hokeja.

Kým jeho spoluhráči trénovali a hrali prípravné stretnutia, Hossa sa pripravoval s kondičným trénerom Paulom Goodmanom mimo ľadu. Kedy sa vráti na ľadovú plochu ešte známe nie je. Isté je, že do Švédska s tímom nepocestuje.

„Rád by som bol s chlapcami. Rád by som šiel do Európy. Toto je po prvýkrát v mojej dvanásťročnej kariére, čo som vynechal tréningový kemp. No je to niečo, čo som potreboval urobiť, aby som mohol pomôcť tímu v budúcnosti,“ povedal Hossa.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies