Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
VGK
1
ANA
1
po 2. tr.
LAK
3
CHI
1
20. 04.
kurzy
CAR
NYI
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Ďalšia prehra finalistu: Bergevin musel zájsť do kabíny

Zdá sa, že trpezlivosť generálnemu manažérovi Montrealu Marcovi Bergevinovi pomaly dochádza. Jeho mužstvo podčiarklo zlý štart do sezóny ďalšou prehrou v sobotu a na ňu už musel reagovať.

Bergevin podľa novinárky Chantal Machabeeovej po prehre 2:5 s Los Angeles vtrhol do šatne svojho tímu a za zatvorenými dverami si podiskutoval so svojimi hráčmi.

Okrem toho sa, podľa trénera Dominiqua Ducharmeho, rozhodli hráči zvolať „vojnovú poradu“ len medzi sebou, ktorá trvala asi 20 minút. Hráči si však obsah debaty chceli nechať pre seba.

„Aby ste v tejto lige vyhrávali, vyžaduje si to určitý stupeň bojovnosti a pracovnej morálky. Momentálne to nie sme ochotní robiť na konzistentnej báze. A ukazujú to aj výsledky,“ poznamenal obranca Ben Chiarot.

Canadiens v minulej sezóne postúpili do finále Stanleyho pohára, no momentálne sú na poslednom mieste Východnej konferencie, keď z deviatich zápasov vyhrali len dva.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies