Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Slováci v NHL

Halák: Nemôžem byť frustrovaný

Jaroslav Halák vo svojej prvej sezóne vo Vancouveri ešte výhru nevychytal a šancí chytať veľa nedostáva. Ideálne na tom nie je ani tím, ktorému patrí predposledné priečka v Pacifickej divízii. Napriek tomu však slovenský brankár nemyslí negatívne.

„Zatiaľ je to v pohode. Chlapci v kabíne sú super. Rovnako aj tréneri. Verím, že sa výsledky zlepšia. Sme stále na začiatku sezóny, hoci vieme, že na konci tieto body väčšinou chýbajú. Musíme ísť od zápasu k zápasu a zlepšiť sa ako mužstvo,“ povedal Halák pre TN.cz.

Canucks odohrali 12 zápasov, no bratislavský rodák dostal šancu zachytať si len v dvoch. Kryl v nich 91,7 % striel a inkasoval v priemere 2,07 gólu na zápas. Oba zápasy skončili prehrou.

„Zatiaľ som odchytal len dva zápasy a obidva som prehral. Škoda, že sme nezískali aspoň bod. Nemôžem byť však frustrovaný. Myslím si, že som chytal v pohode. Ako som už hovoril, musíme sa všetci zlepšiť. Každý bod, ktorý získame, bude veľmi cenný,“ poznamenal Halák.

Článok pokračuje pod reklamou

Halák si v novom prostredí musel zvykať na každého člena tímu, pretože z minulých pôsobísk poznal len obrancu Travisa Hamonica, ktorý sa z osobných dôvodov pripojil k tímu až nedávno. Život mu však spríjemňovala rodina, ktorú si na západ Kanady priviedol so sebou.

„Som rád, že mám rodinu pri sebe a môžeme tak spolu tráviť čas. Človek aspoň na chvíľku zabudne na hokej,“ priznal Halák.

Pred príchodom do Vancouveru chytával tridsaťšesťročný veterán za Montreal, St. Louis, Washington, New York Islanders a Boston. Posledné tri pôsobiská boli z Východnej konferencie. Veľký problém s prechodom do Západnej konferencie však nemá.

„Nemyslím si, že je nejaký veľký rozdiel medzi východom a západom. Najväčší rozdiel je iba v cestovaní. Sú tu dlhšie lety, ale to je jednoducho súčasť hokeja. Človek si na to jednoducho musí zvyknúť,“ skonštatoval Halák.rn



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies