Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Halákov tréner: Dokážem pochopiť, že fanúšikovia strácajú dôveru

Jozef Struhár  
16.11.2021

Hlavný tréner tímu Vancouver Canucks, Travis Green, sa vie vcítiť do kože fanúšikov, ktorí sú sklamaní z bilancie 5-9-2, s ktorou ich obľúbený tím vstúpil do aktuálnej sezóny, a strácajú dôveru v mužstvo.

„Dokážem to pochopiť,“ povedal Green. „Veci nejdú spôsobom, akým sme chceli, aby išli, ale poviem, že som presvedčený, že to náš tím ešte zvráti.“

V minulej sezóne Canucks potrápila nákaza a nakoniec skončili na poslednom mieste Severnej divízie. Momentálne sú siedmi v Pacifickej divízii, keď má horšiu bilanciu len nováčik zo Seattlu. Očakávania boli pritom iné.

Vancouver má piaty najhorší gólový diferenciál (-14) a počas aktuálnej štvorzápasovej série prehier bol prestrieľaný 8:22. Nedarí sa ani špeciálnym formáciám – oslabenia majú len 62,3% úspešnosť, presilovky 15,3%.

„Myslím si, že naše oslabenia nám budú musieť pomôcť, aby sme sa rozbehli. Myslím si, že to časom príde. Viem, že naše presilovky budú produkovať góly. Viem, že máme niekoľkých hráčov, ktorí budú produktívni, ktorí produktívni boli už aj v minulosti. Viem, že niektorí z našich obrancov tiež pomôžu našej hre,“ skonštatoval Green.

„Myslím si však, že musíme hrať lepšie. Nehovorím, že nie. Musíme sa vrátiť späť k hraniu priamočiareho hokeja na oboch stranách ľadu.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies