Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Benning: Ubíja to, keď fanúšikovia volajú po vašej hlave + video

Generálny manažér tímu Vancouver Canucks, Jim Benning, si je dobre vedomý toho, že fanúšikom dochádza trpezlivosť. Dali mu to jasne najavo v stredajšom zápase proti Coloradu, keď skandovali: „Vyhoďte Benninga!“


Benning sa k tomu vyjadril deň po piatej prehre jeho mužstva v sérii a označil to za znepokojivé a ubíjajúce. Canucks sú momentálne siedmi v Pacifickej divízii s bilanciou 5-10-2.

„Toto je niečo, čo som neočakával, že sa stane, po tých transakciách, ktoré sme počas leta urobili,“ poznamenal.

Canucks do tímu priviedli Jaroslava Haláka, Conora Garlanda, Olivera Ekman-Larssona, Jasona Dickinsona a Tuckera Poolmana. Darí sa len Garlandovi, ktorý je tretí v tíme s 13 bodmi.

Článok pokračuje pod reklamou

Benning sa cíti za to zodpovedný, ale neobáva sa o bezpečnosť svojho miesta.

„Toto sa podpisuje pod nás všetkých, ale verím tejto skupine hráčov,“ povedal s tým, že momentálne je jeho tím „krehký“.

Benning tiež priznal, že hoci verí v súčasné mužstvo Canucks, už urobil niekoľko telefonátov s ostatnými generálnymi manažérmi. V utorok tiež absolvoval stretnutie s majiteľom Francescom Aquillinim, o ktorom sa o trápení tímu rozprával.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies