Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
01:30info
NYI
CAR
«

Sumáre

Sekera sa po chorobe vrátil a tešil sa z výhry, McDavid nebodoval!

V utorok boli v akcii aj top tímy Západnej konferencie. A práve jeden z nich sa podarilo zdolať Dallasu, do ktorého zostavy sa vrátil Andrej Sekera.

DAL - EDM 4:1

Dallas zdolal Edmonton, McDavid nebodoval

Slovenský obranca Andrej Sekera sa po jednozápasovej absencii spôsobenej chorobou vrátil do zostavy Dallasu a tešil sa z výhry 4:1 nad silným Edmontonom. K štvrtej výhre z posledných piatich zápasov pomohli gólmi Roope Hintz, Jason Robertson, Denis Gurianov a Luke Glendening. John Klingberg nazbieral tri asistencie a Jake Oettinger urobil 21 zákrokov. O jediný gól Oilers sa postaral Ryan McLeod, zatiaľ čo Stuart Skinner kryl 29 striel. Za pozornosť stalo, že po prvýkrát v sezóne nebodoval Connor McDavid, ktorého bodovú šnúra sa zastavila na 17 zápasoch. Duel nedohral pre zranenie hornej časti tela jeho spoluhráč Duncan Keith. Sekera odohral len 10 minút, z toho 13 sekúnd v oslabení.

Hviezdy duelu: 1. J. Klingberg, 2. R. Hintz, 3. M. Heiskanen (všetci DAL)

TBL - PHI 4:0

Vasilevskij vychytal prvú nulu v sezóne

Andrej Vasilevskij zneškodnil všetkých 34 striel, aby so svojím prvým čistým kontom v sezóne a 27. v kariére doviedol Tampu Bay k výhre 4:0 nad Philadelphiou. Svoj prvý gól v drese Lightning strelil Corey Perry a víťazný gól vsietil už v tretej minúte Zach Bogosian, ktorý pridal aj asistenciu. Presadili sa aj Steven Stamkos a Alex Barre-Boulet. Stamkos pridal aj dve asistencie. Kým Tampa Bay vyhrala piaty zápas z posledných šiestich, Flyers prehrali tretí zápas po sebe a štvrtý z posledných piatich. Carter Hart ho opustil s 31 zákrokmi, Derick Brassard so zranením dolnej časti tela. Vasilevskij potrebuje už len jednu výhru k 200. triumfu v kariére.

Článok pokračuje pod reklamou

Hart sa prezentoval aj takýmto zákrokom:

Hviezdy duelu: 1. A. Vasilevskij, 2. S. Stamkos, 3. Z. Bogosian (všetci TBL)

CGY - CHI 5:2

Calgary si pri návrate domov natiahlo bodovú i víťaznú sériu

Matthew Tkachuk skóroval päť a pol minúty pred koncom tretej tretiny, aby prelomil nerozhodný stav a nasmeroval Calgary k výhre 5:2 nad Chicagom, ktorou si upevnilo prvú pozíciu v Západnej konferencii pred rivalom z Edmontonu. Natiahnuť víťaznú sériu na štyri zápasy a bodovú na sedem pomohli gólmi aj Dillon Dube, Milan Lucic, Trevor Lewis a Johnny Gaudreau. Polsední dvaja menovaní skórovali do prázdnej brány. Jacob Markström čelil 21 strelám, z ktorých ho prekonali Brandon Hagel a Reese Johnson, ktorý strelil svoj prvý gól v NHL. Marc-Andre Fleury inkasoval tri góly z 37 striel a Blackhawks prehrali druhý zápas z posledných troch.


Hviezdy duelu: 1. R. Andersson, 2. M. Tkachuk, 3. M. Lucic (všetci CGY)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
A. Sekera (DAL) 09:59 0 0 0 0 0 0 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveSlovenský brankár žiaril v súboji s Gajanom, z postupového mečbalu sa teší aj Pekarčík Veľká rana pre Canucks: V druhom zápase boli bez opory, zvyšok série je neistý! Obranca Bruins utrpel zranenie. Uvidíme ho ešte v play-off? Švajčiarska hviezda Devils podstúpi operáciu. Stihne kemp? Colorado umiestnilo na waiver listinu útočníka Strelil viac gólov ako Dvorský, teraz podpísal zmluvu v NHLSlováci sú po drámach bližšie k MS: Jeden spálil tutovku, druhý bol svedkom zákroku play-off!Ďalšie dve veľké posily Slovenska sú o krok bližšie k MS. V hre je späť aj útočník, ktorý si zahral NHLV AHL začalo prvým zápasom play-offFlyers podpísali novú zmluvu s ruským brankáromFanúšikovia Canadiens nechápu: Aj po takejto sezóne je Slafkovský tak podceňovaný?Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Francis nevylučuje pred letom zmeny v zostave i na lavičke Kraken Ramsay: Pospíšilovi by náš štýl mal sadnúť. Mešár a Dvorský? Niekedy sa musíte rozhodnúť inak Zámorský novinár urobil rebríček Top 10 nádejí Blues: Sú v ňom obaja Slováci Top 5 nováčikov, ktorí by mohli mať v play-off najväčší vplyv Slovenský brankár prešiel najkratšiu cestu k postupu, pre útočníka sezóna končíZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies