Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Špekulácie

Stars by už čoskoro mohli vymeniť brankára

Matthew DeFranks z Dallas Morning News tvrdí, že mladý brankár Jake Oettinger dáva vedeniu tímu Dallas Stars dôvody na to, aby sa už uchýlilo k výmene niektorého zo skúsenejších brankárov.

Oettinger opäť dostal šancu v prvom tíme a svojimi výkonmi prekonal Antona Chudobina. Čoskoro by sa mal zo zranenia dolnej časti tela vrátiť do akcie Braden Holtby, pričom budúcnosť Bena Bishopa zostáva nejasná.

Stars majú jednoducho príliš veľa brankárov a je to skutočnosť, ktorá už je nejaký ten piatok známa. A o odchod jedného z nich sa povrávalo ešte v čase, kedy Oettinger chytával v nižšej AHL a nemotal vedeniu hlavu.

„Stars majú v aktívnej zostave troch brankárov, keďže Holtby nebol zapísaný na listinu zranených hráčov. Vďaka tomu nemajú dostatok miesta pod stropom, aby povolali nejakého útočníka alebo obrancu navyše,“ poznamenal DeFranks.

„Dallas by mohol vymeniť Holtbyho (cap-hit 2 milióny dolárov) alebo Chudobina (cap-hit 3,33 milióna dolárov), ale to by im odobralo hĺbku na pozícii, ktorá už teraz má svoju záhadu v Benovi Bishopovi, v súčasnosti zranenej jednotke Holtbym a náhradníkovi Chudobinovi, ktorý nenapĺňa očakávania. “




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies