Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
CAR
NYI
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Colorado dalo na waiver listinu brankára a prišlo o kapitána

Tím Colorado Avalanche v nedeľu umiestnil brankára Jonasa Johanssona na waiver listinu nechránených hráčov. Okrem toho informoval, ako dlho bude absentovať pre zranenie kapitán Gabriel Landeskog.

Johansson zasiahol v tejto sezóne do deviatich duelov, v ktorých mal 88,5% úspešnosť zákrokov a priemer 3,73 inkasovaného gólu na zápas. Darcymu Kuemperovi v nedeľu kryl chrbát Pavel Francouz, ktorý bol povolaný z kondičného pobytu v AHL.

Landeskog utrpel zranenie dolnej časti tela v piatkovom zápase proti Detroitu a podľa trénera Jareda Bednara sa z neho bude zotavovať zhruba dva týždne.

Švédsky útočník je druhá v tíme s 27 bodmi, ktoré nazbieral v 22 zápasoch. Len štyria jeho spoluhráči odohrali všetky zápasy sezóny – Tyson Jost, Erik Johnson, Logan O’Connor a Darren Helm.rn




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies