Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Sumáre

Studenič bol aktivovaný a tešil sa z výhry, uspeli aj Capitals či Canucks

V stredu sa v kanadsko-americkej NHL odohralo šesť zápasov. Zahral si v nich aj jeden Slovák.


BUF - NJD 3:4

Hughes pomohol Devils k výhre nad Sabres

Jack Hughes zaznamenal gól a dve asistencie, aby pomohol New Jersey ukončiť šesťzápasovú sériu prehier víťazstvom 4:3 nad Buffalom. Víťazný gól strelil Jegor Šarangovič, ktorý v tretej tretine obnovoval dvojgólové vedenie Devils. To prvé vytvorili v prvej tretine Dougie Hamilton a Jesper Bratt. Dvoma gólmi v druhej dvadsaťminútovke ho zmazal Tage Thompson. Kontaktný gól v tretej tretine strelil pri svojom debute v NHL Ethan Prow. MacKenzie Blackwood pomohol k výhre 19 zákrokmi, Ukko-Pekka Luukkonen ich urobil 38. Z taxi zostavy bol aktivovaný Marián Studenič, ktorý odohral 12 a pol minúty s dvoma strelami a jedným blokom.


Hviezdy duelu: 1. J. Hughes (NJD), 2. T. Thompson (BUF), 3. J. Bratt (NJD)

FLA - NYR 4:3

Duclair strelil víťazný gól pri výhre nad Rangers

Panthers dvakrát prehrávali, ale zakaždým dokázali odpovedať. V druhom prípade až troma gólmi po sebe, aby nakoniec vyhrali nad Rangers 4:3.Víťazný gól strelil Anthony Duclair, ktorý nadviazal na góly Antona Lundella, MacKenzieho Weegara a Cartera Verhaegheho. K ukončeniu trojzápasovej série prehier pomohol aj Sergej Bobrovskij s 30 zákrokmi. Prekonali ho Artemij Panarin, Mika Zibanejad a Chris Kreider. Igor Šesťorkin pri návrate do akcie urobil 28 zákrokov a New York prehral štvrtý zápas z posledných piatich. Florida mala k dispozícii už aj kapitána Aleksandera Barkova.

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. A. Duclair (FLA), 2. M. Weegar (FLA), 3. A. Panarin (NYR)

WSH - NSH 5:3

Capitals ukončili Nashvillu sériu výhier

Washington, ktorý hral bez karantenizovaného Martina Fehérváryho, viedol po góloch Larsa Ellera, Johna Carlsona a Nica Dowda po prvej tretine už 3:0. Nakoniec musel Jevgenij Kuznecov prelomiť v 55. minúte nerozhodný stav v oslabení, aby rozhodol o výhre Capitals 5:3 nad Nashvillom, ktorý prišiel o sedemzápasovú víťaznú sériu. Triumf poistil gólom do prázdnej brány Carl Hagelin, ktorý zaznamenal aj asistenciu. Až tri si pripísal Carlson. Iľja Samsonov pomohol k výhre 17 zákrokmi a v druhej tretine ho pokorili Jakov Trenin, Luke Kunin a Filip Forsberg. Juuse Saros opustil duel s 32 zákrokmi. Tréner Washingtonu Peter Laviolette dosiahol svoje 692. víťazstvo v NHL, aby sa osamostatnil na 10. mieste historického poradia pred Dickom Irvinom. Capitals ukončili osemzápasovú sériu prehier vo vzájomných dueloch s Predators.

Saros okradol Kuznecova o gól:

Hviezdy duelu: 1. J. Kuznecov (WSH), 2. J. Carlson (WSH), 3. J. Trenin (NSH)

STL - EDM 4:2

Blues sa na Winter Classic naladili výhrou nad Oilers

Vladimir Tarasenko obnovil vedenie po tom, čo St. Louis prišli o dvojgólový náskok, a nakoniec rozhodol o výhre 4:2 nad Edmontonom. Pripísal si aj dve asistencie. S rovnakou bilanciou skončil Jordan Kyrou. Góly strelili aj Robert Thomas Brandon Saad, k desiatemu domácemu zápasu s bodom (9-0-1) po sebe pomohol aj Jordan Binnington s 26 zákrokmi. Do brány Oilers sa vrátil Mike Smith, ktorý kryl 29 striel. Leon Draisaitl a Evan Bouchard vyrovnali stav. Blues najbližšie nastúpia v zápase Winter Classic.

Hviezdy duelu: 1. V. Tarasenko, 2. J. Kyrou, 3. R. Thomas (všetci STL)

SEA - PHI 2:3 PP

Provorov rozhodol o výhre Flyers nad Kraken

Ivan Provorov skóroval v strede predĺženia, aby rozhodol o výhre Philadelphie 3:2 nad Seattlom. James van Riemsdyk strelil v normálnom hracom čase dva góly, vrátane vyrovnávajúceho v 55. minúte. K natiahnutiu bodovej série na šesť zápasov a k piatej výhre z posledných šiestich duelov pomohol aj Martin Jones, ktorého z 36 striel prekonali len Yanni Gourde a Jeremy Lauzon. Philipp Grubauer kryl 19 striel a Kraken prehrali tretí zápas po sebe. Hosťujúci Claude Giroux zaznamenal svoju 600. asistenciu a 884. bod, s ktorým sa osamostatnil na druhom mieste timového bodovania pred Billom Barberom.

Hviezdy duelu: 1. I. Provorov, 2. J. van Riemsdyk, 3. M. Jones (všetci PHI)

ANA - VAN 1:2 PP

Miller rozhodol v predĺžení o ďalšej výhre Canucks

J.T. Miller skóroval po 26 sekundách nadstaveného času, aby Vancouver vyhral aj siedmy zápas pod Bruceom Boudreauom, keď si poradil s Anaheimom 2:1. Thatchera Demka prekonal z 23 striel len Sam Carrick, ktorý otvoril skóre v 17. minúte. Predĺženie vynútil v druhej minúte tretej dvadsaťminútovky Tanner Pearson. Ducks prehrali druhý zápas po sebe, no bodovali v posledných štyroch. John Gibson opustil duel s 35 zákrokmi.

Hviezdy duelu: 1. J. Miller (VAN), 2. J. Gibson (ANA), 3. Q. Hughes (VAN)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
M. Studenič (NJD) 12:25 0 0 0 0 0 2 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies