Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Sumáre

Dvaja Slováci v akcii, do hry sa vrátil Černák

V siedmich nedeľných zápasoch sme videli dvoch Slovákov. Ani jeden nebodoval, jeden sa aspoň tešil z výhry. Videli sme aj čisté konto a tri hetriky.


NYR - TBL 4:0

Černák sa vrátil, Tampu zdolali Šesťorkin so Zibanejadom

Mike Zibanejad strelil tri góly a Igor Šesťorkin zneškodnil všetkých 38 striel, aby doviedli Rangers hrajúcich bez Artemija Panarina k domácej výhre 4:0 nad Tampou Bay. Tej sa do zostavy vrátil po desaťzápasovej absencii slovenský obranca Erik Černák. Zibanejad dosiahol svoj siedmy hetrik v kariére, Šesťorkin štvrté čisté konto v kariére a druhé v sezóne. Z gólu sa tešil aj Ryan Strome, Chris Kreider nazbieral tri asistencie, Adam Fox dve. Navrátilec Andrej Vasilevskij inkasoval štyri góly z 21 striel pri tretej prehre Lightning po sebe. Černák odohral 18 a pol minúty a prezentoval sa jednou strelou na bránu a piatimi bodyčekmi.


Hviezdy duelu: 1. M. Zibanejad, 2. I. Šesťorkin, 3. C. Kreider (všetci NYR)

WSH - NJD 3:4 PP

Hischier rozhodol o výhre nad Capitals

New Jersey prišlo v tretej tretine o dvojgólové vedenie, no Nico Hischier strelil v tretej minúte nadstaveného času svoj druhý gól v zápase, aby rozhodol o výhre 4:3 nad Washingtonom. Devils vyhrali tretí zápas po sebe aj vďaka gólom Jegora Šarangoviča a Damona Seversona, ako aj 27 zákrokom MacKenzieho Blackwooda. Na neho našli recept John Carlson, Nic Dowd a Conor Sheary. Iľja Samsonov urobil 33 zákrokov a Capitals prišli o deväťzápasovú sériu výhier vo vzájomných zápasoch. Zo Slovákov bol v akcii len útočník Marián Studenič, ktorý zaznamenal jednu strelu a jeden bodyček počas 13 minút a 29 sekúnd strávených na ľade. Tomáš Tatar a Martin Fehérváry nehrali, pretože stále zostávajú v karanténe. Duel nedohral obranca New Jersey Dougie Hamilton, ktorého do tváre trafil puk.

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. N. Hischier (NJD), 2. D. Severson (NJD), 3. N. Dowd (WSH)

DET - BOS 1:5

Bruins uspeli v Detroite

Tyler Bertuzzi síce poslal Detroit v prvej tretine do vedenia, no nakoniec sa z výhry 5:1 tešil Boston. Patrice Bergeron strelil ešte do prvej prestávky vyrovnávajúci gól, Erik Haula v druhej tretine ten víťazný. K druhej výhre Bruins po sebe pomohli gólmi aj Charlie McAvoy, Trent Frederic a Tomáš Nosek, ktorí skórovali v záverečnom dejstve. Jeremy Swayman urobil 23 zákrokov. O niečo viac práce mal Alex Nedeljkovic, ktorý čelil 37 strelám. Red Wings prehrali šiesty zápas z posledných ôsmich. Dva zápasy po sebe prehrali doma po prvýkrát v ročníku.


Hviezdy duelu: 1. P. Bergeron, 2. T. Nosek, 3. J. Swayman (všetci BOS)

PIT - SJS 8:5

Dva hetriky v divokom zápase pomohli Penguins natiahnuť sériu výhier

Pittsburgh vyhral divoký zápas so San Jose 8:5, aby si natiahol víťaznú sériu na osem zápasov. Svoj prvý gól v NHL strelil Kasper Björqvist a prvý hetrik Evan Rodrigues. Toho gólom do prázdnej brány napodobnil navrátilec Bryan Rust, ktorý k trom gólom pridal aj dve asistencie. Góle strelil aj navrátilec Jake Guentzel, ktorý tak bodoval v 14 zápasoch po sebe ako druhý hráč tímu za posledných 10 rokov (Pascal Dupuis v ročníku 2011/12 bodoval v 17 zápasoch v sérii). Casey DeSmith urobil 22 zákrokov. Penguins viedli po prvej tretine 6:1, čím napodobnili klubový rekord zo zápasu proti Chicagu z 21. februára 1976, v ktorom tiež dokázali streliť šesť gólov v prvej dvadsaťminútovke. Za ľubovoľnú tretinu ich už strelili aj viac – dvakrát sedem, raz osem. Sharks zápas zdramatizovali štyrmi gólmi po sebe. Na Alexandra Barabanova nadviazali Brent Burns, Matt Nieto, Jacob Middleton a Logan Couture, ktorí znížili na 5:6. Couture hral v 800. zápase kariéry. James Reimer inkasoval šesť gólov zo 17 striel, Zach Sawchenko od druhej tretiny kryl 20 striel z 21. Bola to jeho prvá akcie v NHL.


Kuriózny gól Nieta:

Hviezdy duelu: 1. E. Rodrigues (PIT), 2. B. Rust (PIT), 3. Z. Sawchenko (SJS)

COL - ANA 4:2

Colorado otočilo zápas proti Anaheimu

Devon Toews a Gabriel Landeskog využili presilovky, aby zmazali dvojgólovú stratu, Logan O’Connor zavŕšil v 59. minúte obrat a Colorado zdolalo Anaheim 4:2, aby vyhralo šiesty vzájomný zápas po sebe. Mikko Rantanen pridal poistku do prázdnej brány a pridal dve asistencie. Nathan MacKinnon ich nazbieral tri a k šiestej výhre z posledných siedmich zápasov pomohol aj Darcy Kuemper, ktorého z 31 striel prekonali Sam Carrick a Cam Fowler. Pri oboch góloch Ducks, ktorí prehrali štvrtý zápas po sebe, asistoval Kevin Shattenkirk. John Gibson urobil 32 zákrokov. Kalifornskému tímu chýbal Ryan Getzlaf, ktorý išiel pred duelom do karantény. MacKinnon bodoval po piaty raz v kariére v 10 zápasoch po sebe.

Hviezdy duelu: 1. M. Rantanen, 2. G. Landeskog, 3. N. MacKinnon (všetci COL)

VGK - WPG 4:5 PP

Connor a Hellebuyck doviedli Jets k výhre vo Vegas

Winnipeg prehrával o dva góly, potom prišiel o dvojgólové vedenie, aby nakoniec Kyle Connor v predĺžení rozhodol o jeho výhre 5:4 nad Vegas, ktoré sa snažilo vyhrať tretí zápas v sérii. Jets vyhrali posledné dva. Jensen Harkins, Kristian Reichel (prvý gól v NHL), Paul Stastny a Andrew Copp sa tiež tešili z gólov, Connor Hellebuyck predviedol 42 zákrokov – najviac v ročníku. V prvej tretine ho prekonali Michael Amadio a Jevgenij Dadonov, v tretej zmazal dvojgólovú stratu Mattias Janmark. Laurent Brossoit kryl 32 striel. Duel nedohral útočník kanadského tímu David Gustafsson, ktorý utrpel zranenie dolnej časti tela.


Vegas vynútilo predĺženie 8 sekúnd pred koncom:

Hviezdy duelu: 1. M. Janmark (VGK), 2. K. Connor (WPG), 3. M. Amadio (VGK)

CHI - CGY 1:5

Calgary natiahlo Chicagu sériu prehier

Calgary prehrávalo po góle Alexa DeBrincata 0:1, ale potom strelilo päť gólov po sebe, aby zdolalo Chicago 5:1. Matthew Tkachuk a Johnny Gaudreau strelili góly pri hre v rovnovážnom stave hráčov, Elias Lindholm v presilovke, Trevor Lewis v oslabení a Oliver Kylington do prázdnej brány. Gaudreau pridal aj dve asistencie, Tkachuk jednu. Jacob Markström pomohol k druhej výhre po sebe 30 zákrokmi. Proti nemu stál Arvid Söderblom, ktorý pri svojom prvom štarte v NHL zastavil 37 zo 41 striel. Blackhawks prehrali štvrtý zápas po sebe. Flames si vyrovnali klubový rekord, keď v druhej tretine vyslali na bránu 26 striel.

Hviezdy duelu: 1. J. Gaudreau, 2. M. Tkachuk, 3. J. Markstrom (všetci CGY)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
M. Studenič (NJD) 13:29 0 0 0 0 0 1 1
E. Černák (TBL) 18:34 0 0 0 0 0 1 5



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies