Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Rangers sa dostali do čela NHL. Aj vďaka brutálnej chybe + video

Z pôvodne plánovaných troch zápasov NHL sa v pondelok odohral len jeden. Sily si zmerali Rangers a Oilers.

NYR - EDM 4:1

Strome pomohol Rangers natiahnuť Oilers sériu prehier

Ryan Strome strelil gól a pridal dve asistencie, aby so svojím prvým trojbodovým výkonom v sezóne pomohol Rangers k víťazstvu 4:1 nad Edmontonom, ktorý prehral štvrtý zápas po sebe. Z gólov sa tešili aj Alexis Lafreniere, Barclay Goodrow a Chris Kreider, pre ktorého to bol 20. gól v sezóne. Goodrow a Lafreniere aj raz asistovali, Adam Fox zaznamenal dve asistencie.

K tretej výhre New Yorku po sebe pomohol 33 zákrokmi aj Alexandar Georgiev, ktorý absolvoval prvý štart od 14. decembra a vychytal prvú výhru od 10. decembra. Prekonal ho len Ryan McLeod a jeho náprotivok, Mikko Koskinen, opustil duel s 24 zákrokmi. V zápase urobil veľkú chybu pri rozohrávke, ktorá viedla k otvoreniu skóre. Oilers sú na päťzápasovom výjazde, ktorý začali s bilanciou 0-2-2.

„Myslím si, že sme dnes urobili veľa vecí dobre. Náš brankár však nebol veľmi dobrý a nedokázali sme poslať dostatočne veľa striel na bránu, aby sme sa vrátili späť do zápasu,“ poznamenal tréner hostí Dave Tippett, ktorý Koskinena nepochválil ani za chybu. „Bola to brutálna chyba. Ako to budete volať? Volajme to tak, ako to je. Hrali sme dobre a to bola brutálna chyba.“

Zaváhanie Koskinena:

Hviezdy duelu: 1. R. Strome, 2. A. Lafreniere, 3. A. Georgiev (všetci NYR)




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies