Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Klingberg nie je z rokovaní so Stars nadšený. Požiadal o výmenu?

Obranca tímu Dallas Stars John Klingberg si nie je istý, akú budúcnosť má pred sebou a priznal sklamanie z priebehu rokovaní o novej zmluvy, no poprel, že by požiadal vedenie tímu o výmenu.

„Nemyslím si, že je to tak úplne pravda,“ povedal Klingberg pre Sportsnet.

„Nie je to tak, že by som za nimi prišiel a povedal im: Chcem byť teraz vymenený, alebo niečo podobné. Je to súčasť rokovania a podobných vecí. Na konci dňa je to biznis. Chápem, že je to biznis pre obe strany. Ja sa tiež musím postarať o seba. Nikam sa to nehýbe.“

Dvadsaťdeväťročný Švéd je v poslednom roku sedemročnej zmluvy v hodnote 29,75 milióna amerických dolárov, ktorú podpísal v roku 2015. Po tejto sezóne sa tak môže stať neobmedzeným voľným hráčom.

Článok pokračuje pod reklamou

„V poslednom čase to viac utíchlo. Ja ako hráč necítim, že by som bol oceňovaný, keď spolu ani nerokujeme,“ pokračoval Klingberg.

„Spolu s mojím agentom sme sa pred pár mesiacmi rozprávali s (generálnym manažérom) Jimom (Nillom). Súhlasil, že by sme mohli začať komunikovať s ostatnými generálnymi manažérmi, aby sme videli, na čom sme. Po stránke rokovaní so Stars to bolo veľmi tiché.“

Klingberg odohral v tejto sezóne 26 zápasov, v ktorých zaznamenal jeden gól a 16 asistencií. V priemere hráva 21 minút a 46 sekúnd na zápas, čo je štvrtý najvyšší hrací čas po Mirovi Heiskanenovi, Esovi Lindellovi a Ryanovi Suterovi.

Texaský klub v roku 2019 podpísal šesťročnú zmluvu v hodnote 34,8 milióna amerických dolárov s Lindellom a vlani sa dohodol na lukratívnej osemročnej zmluve s Heiskanenom, ktorej hodnota je 67,6 milióna dolárov. Suter s klubom podpísal v lete štvorročnú zmluvu za 14,6 milióna dolárov.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies