Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 03.
kurzy
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
«

Sumáre

Černák sa tešil z výhry, Malkin zažil hviezdny návrat

V utorok sa v NHL odohralo sedem zápasov a v jednom malo zastúpenie aj Slovensko. Erik Černák sa tešil z jasnej výhry.


BUF - TBL 1:6

Kučerov doviedol Lightning k výhre nad Sabres

Nikita Kučerov strelil tri góly, Steven Stamkos si pripísal gól a dve asistencie a Alex Killorn tri asistencie, aby nasmerovali Tampu Bay k návratu na víťaznú koľaj triumfom 6:1 na ľade Buffala. Do streleckej listiny sa zapísali aj Ondřej Palát a Anthony Cirelli, k tretej výhre z posledných štyroch zápasov pomohol Andrej Vasilevskij 17 zákrokmi. V každej tretine čelil šiestim strelám, v tretej ho počas presilovky prekonal Vinnie Hinostroza. Ukko-Pekka Luukonen inkasoval dva góly z deviatich striel a po prvej tretine sa pre zranenie dolnej časti tela už do akcie nevrátil. Malcolm Subban následne inkasoval štyri góly z 27 striel. Sabres prehrali šiesty zápas po sebe. Zahral si v ňom aj slovenský obranca Erik Černák, ktorý nebodoval. Počas 20 minút a 32 sekúnd strávených na ľade predviedol dva bodyčeky a dva bloky.


Hviezdy duelu: 1. N. Kučerov, 2. S. Stamkos, 3. A. Cirelli (TBL)

FLA - VAN 5:2

Canucks prvýkrát od príchodu Boudreaua nebodovali

Sam Reinhart zaznamenal dva góly a asistenciu, Aaron Ekblad gól a dve asistencie a Sergej Bobrovskij urobil 42 zákrokov, aby doviedli Floridu k výhre 5:2 nad Vancouverom. K druhej výhre po sebe a šiestej z posledných siedmich duelov pomohli gólom aj Maxim Mamin a Aleksander Barkov, ktorý strelil svoj 10. gól v oslabení v kariére, čím sa osamostatnil pred Pavlom Burem na treťom mieste klubového poradia. Všetkých päť gólov inkasoval Thatcher Demko, ktorý čelil 26 strelám. Jason Dickinson a Juho Lammikko strelili góly Canucks, ktorí prišli o deväťzápasovú bodovú sériu a prehrali ešte len po druhýkrát od príchodu Brucea Boudreaua na lavičku. Prvýkrát nezískali ani bod. Nebodoval ani J.T. Miller, ktorý prišiel o deväťzápasovú bodovú sériu. Ekblad dosiahol 30-bodovú métu už v 35. zápase sezóny. Rýchlejšie ju v klubovej histórii z obrancov dosiahol len Keith Yandle (32, 2018/19).

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. S. Reinhart, 2. A. Ekblad, 3. A. Barkov (FLA)

CBJ - CHI 2:4

Chicago opäť uspelo v Columbuse

Chicago po šesťzápasovej sérii prehier vyhralo druhý zápas po sebe, keď uspelo v Columbuse 4:2. Alex DeBrincat strelil dva góly, vrátane poistky do prázdnej brány, po jednom pridali Calvin de Haan a Connor Murphy. Patrick Kane zaznamenal asistenciu, aby bodoval v piatom zápase po sebe. Marc-Andre Fleury urobil 24 zákrokov. Prekonali ho Boone Jenner a Gustav Nyquist, ktorý raz aj asistoval. Joonas Korpisalo zastavil 16 striel z 19 a Blue Jackets prehrali štvrtý zápas z posledných piatich. Doma neuspeli proti Blackhawks už v siedmom zápase po sebe.

Hviezdy duelu: 1. A. DeBrincat (CHI), 2. C. Murphy (CHI), 3. G. Nyquist (CBJ)

NSH - COL 5:4 PP

Duchene rozhodol v predĺžení o výhre nad Avalanche

Nashville v normálnej hracej dobe trikrát neudržal vedenie, vrátane jedného dvojgólového náskoku, no nakoniec sa tešil z výhry 5:4 nad Coloradom, keď Matt Duchene využil v predĺžení presilovku po príliš veľkom počte hráčov súpera na ľade. Duchene skóroval aj v normálnom hracom čase a dva góly strelil aj Luke Kunin. Do čierneho sa trafil aj Tanner Jeannot, zatiaľ čo Roman Josi nazbieral tri asistencie a Juuse Saros urobil 40 zákrokov. Darcy Kuemper kryl 27 striel. O góly Avalanche sa postarali Nicolas Aube-Kubel, Andre Burakovsky, Nathan MacKinnon a Cale Makar, ktorý pridal aj dve asistencie. Asistoval aj Nazem Kadri, ktorý bodoval v 13. zápase po sebe. Kým Colorado prišlo o päťzápasovú víťaznú sériu, Nashville ju teraz ťahá. Oba tímy bodovali v šiestom zápase po sebe.

Hviezdy duelu: 1. M. Duchene (NSH), 2. C. Makar (COL), 3. L. Kunin (NSH)

VGK - TOR 3:4 SN

Nylander rozhodol v nájazdoch o výhre nad Vegas

William Nylander uspel ako jediný v samostatných nájazdoch, aby rozhodol o výhre Toronta 4:3 nad Vegas, ktorému sa dvakrát podarilo vrátiť do zápasu. Nylander skóroval aj v normálnom hracom čase, keď posielal Maple Leafs do vedenia 1:0. Auston Matthews ho následne obnovoval a Iľja Michejev zvyšoval na 3:1. Golden Knights sa podarilo vyrovnať najskôr zásluhou Keegana Kolesara, potom Williama Karlssona a Alexa Pietrangela. Jack Campbell pomohol k piatej výhre z posledných šiestich duelov 31 zákrokmi, Robin Lehner čelil len 18 strelám. Vegas prehralo druhý zápas po sebe. Matthews skóroval v ôsmom zápase vonku po sebe, čím vyrovnal klubový rekord Daniela Maroisa, Franka Mahovlicha a Babea Dyeho.

Samostatné nájazdy:

Hviezdy duelu: 1. A. Pietrangelo (VGK), 2. W. Nylander (TOR), 3. W. Karlsson (VGK)

ANA - PIT 1:4

Malkin pri sezónnom debute pomohol k výhre

Jevgenij Malkin strelil pri sezónnom debute dva góly, vrátane víťazného, a pridal asistenciu, aby pomohol Pittsburghu k výhre 4:1 nad Anaheimom. Dva góly, druhý do prázdnej brány, strelil aj Jeff Carter. Penguins sa vrátili na víťaznú koľaj a vyhrali 11. zápas z posledných 12 aj vďaka 25 zákrokom Tristana Jarryho. Na toho našiel recept len Jakob Silfverberg. Anthony Stolarz kryl 30 z 33 striel a Ducks prehrali druhý zápas z posledných troch. Malkin je štvrtým hráčom Penguins, ktorý za tím nastúpil v 16 sezónach po Lemieuxovi, Crosbym a Letangovi. V utorok zaznamenal svoj 63. viacgólový zápas. Od jeho debutu v NHL ich mali viac len štyria aktívni hráči – Ovečkin, Crosby, Stamkos a Carter. 74. víťazným gólom v kariére vyrovnal zápis Maria Lameiuxa na druhom mieste. Rekord drží so 78 Jaromír Jágr. Jake Guentzel asistoval, aby bodoval už v 18. zápase po sebe.

Prvý gól Malkina v sezóne:

Hviezdy duelu: 1. J. Malkin (PIT), 2. J. Silfverberg (ANA), 3. J. Carter (PIT)

SJS - DET 3:2 PP

Couture, Burns doviedli Sharks k výhre nad Red Wings

Logan Couture skóroval po minúte nadstaveného času, aby rozhodol o výhre San Jose 3:2 nad Detroitom. Brent Burns nazbieral tri asistencie. Sharks v zápase viedli po góle Tima Meiera, potom museli doháňať jednogólovú stratu. Predĺženie vynútil Jeffrey Viel. Adin Hill pomohol k natiahnutiu sériu výhier na tri zápasy 17 zákrokmi. Prekonali ho dvojbodový Tyler Bertuzzi a Nick Leddy. Pri oboch góloch asistoval Filip Hronek. Alex Nedeljkovic sa v bráne nenudil, keď duel opustil s 37 zákrokmi. Red Wings prehrali tretí zápas po sebe.

Víťazný gól Couturea po neistom zákroku Nedelhkovica:

Hviezdy duelu: 1. B. Burns (SJS), 2. A. Nedeljkovic (DET), 3. L. Couture (SJS)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
E. Černák (TBL) 20:32 0 0 0 0 0 0 2



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Nepríjemný náraz sa mu stal osudný: Útočník Blues si už v sezóne nezahrá Mladý slovenský útočník už atakuje dvojcifernú sériu Černák s míľnikom, ktorý dosiahol ako štvrtý hráč Tampy a tretí Slovák v históriiĎalší hráč Washingtonu vstupuje do asistenčného programu! Seattle podpísal zmluvu s nedraftovaným útočníkomSlafkovský nasadil „beast mode“: Neviem, či tu od čias Jágra bol v tomto lepší mladík, tvrdí skaut Video: Trent Frederic vs. Tanner Jeannot (bitka) Slafkovský umlčal kritikov. Raz bude nebezpečný, hovorí víťaz Stanleyho pohára Guentzel otvorene: Chcel som zostať v PittsburghuNezmysel? Obvinení Hart, Dube a spol. sa spájajú s Ruskom Šialené: Shane Doan sledoval, ako jeho syn pri debute snov prepisuje históriu! + videoTortorella sa ospravedlnil svojmu brankárovi za nedeľnú reakciu Prvý tím v NHL si zaistil play-off. Ako sa vyvíjajú šance Slovákov? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies