Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Marchandovi nevadí, že nebol nominovaný do zápasu hviezd

Jozef Struhár  
15.01.2022

Hviezdny útočník tímu Boston Bruins, Brad Marchand, patrí medzi veľké hviezdy NHL, no do tohtoročného zápasu hviezd nebol nominovaný. Ťažkú hlavu si z toho však nerobí.

„Vôbec ma to netrápi,“ povedal Marchand. „Je však fajn chodiť tam v niektorých rokoch. Záleží na tom, kde to je. Vegas je však určite dobrým miestom.“

Dvojnásobný účastník zápasu hviezd odohral v tejto sezóne 29 zápasov, v ktorých vyprodukoval 41 bodov. Do výberu Atlantickej divízie bol však z Bostonu nominovaný len Patrice Bergeron.

Marchand nebude mať šancu dostať sa do Las Vegas ani cez hlasovanie o tzv. posledného muža. Do neho bol z hráčov Bruins vybraný obranca Charlie McAvoy.

Článok pokračuje pod reklamou

„Bergy je našim najlepším hráčom už 18 rokov. Je to najlepší obojsmerný hráč v celej lige. Je chrbtovou kosťou nášho tímu. Nie som prekvapený, že sa tam dostal. Zaslúži si to a mám z neho veľkú radosť,“ skonštatoval Marchand.

Marchandovi sa však celkom nepozdáva, že do zápasu hviezd musí byť nominovaný hráč každého tímu. Takto sa do Atlantickej divízie dostal napríklad Nick Suzuki z Montrealu. Najviac ho však zaskočilo odignorovanie Nazema Kadriho z Colorada.

„Takto to chodí, keď je ligový formát taký, aký je. Sú tam hráči, ktorí si to pravdepodobne zaslúžia alebo by tam mohli hrať,“ dodal tridsaťtriročný Kanaďan.rn



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies