Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Giroux a Flyers sa o výmene ešte nerozprávali

Kapitán Philadelphie Claude Giroux je v poslednom roku svojej zmluvy a dva mesiace pred prestupovou uzávierkou ešte v tíme nepadla reč o potenciálnej výmene.

Pierre LeBrun z TSN pripomína, že obe strany sa vzájomne dohodli, že nevyužijú minulé leto na rokovania o novej zmluve. Doteraz však nekomunikovali o tom, že by sa tridsaťštyriročný útočník vzdal svojej klauzuly, ktorá tímu neumožňuje jeho výmenu bez jeho súhlasu.

„Boli zmierení s tým, že vstúpia do sezóny a uvidia, ako sa veci vyvinú. No, medzičasom sa jeho meno začína viac a viac objavovať v špekuláciách o výmene a to bez dôvodne. Môžem vás uistiť, že Flyers sa s tímami o Girouxovi nerozprávali. Flyers sa ešte nerozprávali ani s Girouxom o prestupovej uzávierke,“ povedal LeBrun.

LeBrun tvrdí, že veterán sa ešte o potenciálnej výmene nerozprával ani so svojím agentom Patom Brissonom. Skôr či neskôr však na tie diskusie pravdepodobne dôjde.

„Áno, taká diskusia sa musí udiať, ak Flyers nezvrátia svoju sezónu. On má plnú klauzulu zakazujúcu všetky transakcie, takže svoj osud bude mať pod svojou kontrolou, čím budeme bližšie k 21. marcu,“ poznamenal LeBrun.

Giroux zaznamenal 12 gólov a 31 bodov v 36 zápasoch tejto sezóny. Philadelphia je momentálne na 11. mieste Východnej konferencie, až 12 bodov za poslednou divokou kartou. rn




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies