Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Špekulácie

Päť tímov, do ktorých by mohol byť vymenený Phil Kessel

Po štvrtýkrát vo svojej kariére by hviezdny útočník Phil Kessel mohol zmeniť dres. Sonny Sachdeva z The Hockey News sa pozrel na päť tímov, do ktorých by ho Coyotes mohli pred prestupovou uzávierkou vymeniť.

Kessel sa môže stať v lete neobmedzeným voľným hráčom, keďže je v poslednom roku osemročnej zmluvy, ktorú podpísal ešte s Torontom. Má aj klauzulu, ktorá mu umožňuje vymenovať osem tímov, do ktorých by akceptoval výmenu.

Coyotes údajne ponúkajú Kessela za tretiu voľbu v drafte s tým, že by boli ochotní udržať si 50 percent jeho 6,8-miliónového cap-hitu. To by mohlo byť atraktívne pre viacero tímov. Kto by mohol mať záujem a zaujať aj samotného hráča so spomínanou klauzulou?

Boston Bruins – návrat tam, kde to všetko začalo? Zmestil by sa pod strop a pomohol by zlepšiť sekundárnu ofenzívu tímu, ktorý jej nedostatok sužuje už dlhšie. Navyše, vykompenzoval by aj potenciálny odchod Jakea DeBruska. Ak by DeBrusk zostal, mohol by putovať do tretej formácie, kým Kessel do prvej k Bergeronovi a Marchandovi.

Článok pokračuje pod reklamou

New York Rangers – newyorský tím nemá núdzu o ofenzívny talent, no stále potrebuje zlepšiť strieľanie gólov. Na ľavej strane priestor nie je, no na pravej by bol hráč ako Kessel vítaný. Mohol by vybalansovať prvé dva útoky a dodať tímu hĺbku, keď sa do akcie vráti Kakko. Rangers sa snažia vrátiť do play-off a majú dosť miesta pod stropom.

Florida Panthers – tím zo Sunrise chce bojovať o Stanleyho pohár a Kessel by mohol ešte viac vylepšiť ofenzívu tímu, ktorý by bol zrejme atraktívny aj pre neho. Bill Zito by chcel posilniť tím ideálne tak, aby nestratil mladíkov, ako sú Owen Tippett či Anton Lundell. Kessel by preto mohol byť rozumnejšou voľbou, ako Claude Giroux či J.T. Miller. Komplikovanejšie by bolo, kam ho v zostave zaradiť.

Colorado Avalanche – denverský tím je v podobnej pozícii ako Florida a nebolo by zlé, ak by si ešte zvýšiť strelecký potenciál. Niet pochýb o tom, že pri talentovaných hráčov Avalanche by nemal problém ukázať svoje kvality aj Kessel. Mohlo by tiež dôjsť k znovuspojeniu Kessela s Nazemom Kadrim.

Minnesota Wild – Kessel strávil rok na Minnesotskej univerzite a nie je to ďaleko od jeho domu vo Wisconsine. Wild sú dostatočne silní na to, aby sa dostali do play-off, no ešte nie sú pripravení pobiť sa v ňom s najväčšími favoritmi. Preto by Bill Guerin mohol mužstvo ešte posilniť. Nie je v pozícii, aby obetoval budúcnosť za väčšie ryby, a tak by zmysel mohol dávať Kessel. Guerin ho navyše pozná z Pittsburghu, ktorému pomohol k dvom Stanleyho pohárom. rn



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies