Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Arizona by si radšej hviezdneho beka udržala

Ak by si mohol generálny manažér Arizony Bill Armstrong vybrať, namiesto výmeny by si radšej kľúčového obrancu Jakoba Chychruna udržal. Pred prestupovou uzávierkou však bude ponuky na výmenu počúvať.

„Ak by niekto ponúkol tie správne veci, mohli by sme mať záujem zrealizovať výmenu. Je to niečo, čo ako generálny manažér musíte zvažovať,“ povedal Armstrong pre The Fourth Period.

Dvadsaťtriročný Chychrun je v treťom roku šesťročnej zmluvy s cap-hitom 4,6 milióna amerických dolárov. A práve preto je atraktívnou voľbou pre tímy, ktoré hľadajú spôsob, ako si posilniť obranu.

„Musím si robiť svoju prácu ako generálny manažér a pokúšať sa uistiť, že sa tím hýbe vpred. Ak by boli niečo, čo by sme mohli získať za určitého hráča, musíme sa porozprávať a preskúmať tú možnosť,“ poznamenal Armstrong.

Coyotes sú poslední v ligovej tabuľke a opäť sú pripravení vziať si nevýhodné kontrakty, aby podporili svoju prestavbu nádejami alebo draftovými voľbami. Aktuálne majú tri voľby v prvom kole tohtoročného draftu a päť v druhom. rn




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies