Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Sumáre

Studenič prispel k výhre, Ovečkin vyrovnal Gretzkyho rekord

V nedeľu sa v NHL odohralo šesť zápasov, v ktorých sme videli štyroch Slovákov. Bodoval len Marián Studenič, ktorý prispel k výhre svojím prvým bodom v drese Stars.

WSH - DAL 2:3

Stars zdolali Capitals aj s prispením Studeniča

V hlavnom meste USA sa stretli traja Slováci. Do bodovania sa z nich zapísal len Marián Studenič, ktorý prispel k výhre Dallasu 3:2 nad Washingtonom svojou prvou asistenciou od zmeny pôsobiska. Dva góly, vrátane víťazného, strelil Roope Hintz, jeden Alexander Radulov. Joe Pavelski dvakrát asistoval a k druhej výhre z posledných troch zápasov pomohol s 36 zákrokmi aj Jake Oettinger. Prekonali ho Alex Ovečkin, ktorý s dvanástou 40-gólovou sezónou vyrovnal ligový rekord Waynea Gretzkyho, a Dmitrij Orlov. Vítek Vaněček urobil 20 zákrokov a Capitals prišli o štvorzápasovú víťaznú sériu a osemzápasovú bodovú. Studenič odohral deväť minút aj so ziskom plusového bodu. Andrej Sekera sa počas 13 minúta 22 sekúnd v akcii prezentoval strelou, bodyčekom a dvoma blokmi. V domácom drese odohral takmer 19 a pol minúty Martin Fehérváry, ktorý urobil jeden bodyček a raz aj vystrelil na bránu. Jeho sekanie viedlo k druhému gólu Stars. V závere duelu utrpel poranenie jeho partner John Carlson. Ovečkin je štvrtým hráčom v tejto sezóne, ktorý strelil 40. gól. Napodobnil Austona Matthewsa, Leona Draisaitla a Chrisa Kreidera.

Zranenie Carlsona a následná šarvátka:

Hviezdy duelu: 1. R. Hintz (DAL), 2. J. Oettinger (DAL), 3. D. Orlov (WSH)

Článok pokračuje pod reklamou

PHI - NYI 2:1

Hayes, Hart doviedli Flyers k výhre nad Islanders

Kevin Hayes strelil dva góly v druhej tretine, aby otočil stav a rozhodol o výhre Philadelphie 2:1 nad Islanders. Pri oboch góloch asistovali Travis Konecny a Joel Farabee, Carter Hart pomohol k druhej výhre z posledných troch zápasov 26 zákrokmi. Jeho náprotivok, Iľja Sorokin, mal viac práce – čelil 37 strelám. O gól newyorského tímu, ktorý prišiel o šesťzápasovú bodovú sériu, sa postaral v prvej tretine Casey Cizikas. Slovenský obranca Zdeno Chára odohral 18 a pol minúty, ďalšie dve strávil na trestnej lavici za hákovanie. Prezentoval sa aj dvoma strelami, bodyčekom a blokom.

Hviezdy duelu: 1. K. Hayes (PHI), 2. T. Konecny (PHI), 3. I. Sorokin (NYI)

CAR - NYR 0:2

Hurricanes prehrali štvrtý zápas po sebe, vynuloval ich Georgiev

Alexandar Georgiev zažiaril so 44 zákrokmi, s ktorými doviedol Rangers k triumfu 2:0 nad Carolinou, ktorá prehrala už štvrtý zápas po sebe. Čisté konto bolo jeho prvé v sezóne a siedme v kariére. Víťazný gól strelil v druhej tretine Chris Kreider a Frank Vatrano pridal poistku do prázdnej brány. New York vyhral druhý zápas po sebe a štvrtý z posledných piatich. V domácej bráne stál Frederik Andersen, ktorý kryl 16 zo 17 striel. Hurricanes prišli o 14-zápasovú bodovú sériu na domácom ľade. Georgiev potreboval len jeden zákrok navyše k tomu, aby vyrovnal klubový rekord Henrika Lundqvista s počtom zákrokov pri čistom konte.

Hviezdy duelu: 1. A. Georgiev, 2. C. Kreider, 3. J. Trouba (všetci NYR)

SJS - ARI 4:2

Sharks strelili tri góly v tretej tretine, aby zdolali Coyotes

Noah Gregor strelil víťazný gól v 57. minúte a pridal asistenciu, aby pomohol San Jose ukončiť trojzápasovú séru prehier triumfom 4:2 nad Arizonou. Do čierneho sa trafili aj Nick Bonino a Timo Meier, do prázdnej brány Rudolfs Balcers. Meier a Gregor skórovali v rozmedzí 44 sekúnd. James Reimer čelil 25 strelám, z ktorých ho prekonali dvojbodoví Phil Kessel a Lawson Crouse. Karel Vejlmelka urobil 25 zákrokov a Coyotes prehrali druhý zápas po sebe. Clayton Keller po prvýkrát po ôsmich dueloch nebodoval. Duel nedohral domáci obranca Jonathan Dahlen, ktorého trafil puk.

Hviezdy duelu: 1. N. Gregor (SJS), 2. J. Reimer (SJS), 3. P. Kessel (ARI)

CHI - WPG 4:6

Connor štvorbodový pri výhre Jets nad Blackhawks

Kyle Connor strelil gól a pridal tri asistencie, Andrew Copp trikrát asistoval a Winnipeg zdolal Chicago 6:4, aby vyhral tretí zápas z posledných štyroch. Dvakrát skóroval Jansen Harkins, po góle pridali Nikolaj Ehlers, Josh Morrissey a Blake Wheeler, ktorý uzavrel skóre gólom do prázdnej brány. Wheeler pridal aj asistenciu, Mark Scheifele asistoval dvakrát. Connora Hellebuycka z 36 striel prekonali Jonathan Toews, Dylan Strome, Taylor Raddysh a Philipp Kurashev. Strome a Raddysh pridali aj po asistencii, dve si pripísal Patrick Kane. Marc-Andre Fleury kryl 26 z 34 striel a Blackhawks prehrali tretí zápas po sebe. Connor bodoval v siedmom zápase po sebe.

Fleury bez lapačky dostal gól od Connora:

Hviezdy duelu: 1. J. Harkins, 2. M. Scheifele, 3. K. Connor (všetci WPG)

VAN - BUF 2:3 PP

Dahlin rozhodol v predĺžení o výhre nad Canucks

Buffalo dvakrát prišlo o vedenie, ale do tretice mu ho už nikto vziať nemohol. Rasmus Dahlin skóroval v úvodnej minúte predĺženia, aby Sabres zdolali Vancouver 3:2. Dahlin raz aj asistoval. Z jeho spoluhráčov skórovali aj dvojbodový Casey Mittelstadt a Jeff Skinner. K štvrtej výhre z posledných piatich zápasov pomohol aj Craig Anderson, ktorý kryl 30 striel. O štyri zákroky menej urobil Thatcher Demko a Canucks prehrali tretí zápas po sebe a piaty z posledných šiestich. Bod zaistil Bo Horvat, skóroval aj dvojbodový J.T. Miller.

Dahlin rozhodol:

Hviezdy duelu: 1. B. Horvat (VAN), 2. R. Dahlin (BUF), 3. J. Miller (VAN)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
Z. Chára (NYI) 18:23 0 0 0 0 2 2 1
M. Studenič (DAL) 08:56 0 1 1 +1 0 0 0
A. Sekera (DAL) 13:22 0 0 0 0 0 1 1
M. Fehérváry (WSH) 19:20 0 0 0 0 2 1 1



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies