Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Ďalší Senátor s prvým hetrikom: Josh Norris pomohol k výhre + video

V piatok svoj prvý hetrik v NHL dosiahol Mathieu Joseph. O dva dni neskôr, opäť proti Detroitu, ho napodobnil Josh Norris, ktorý pomohol Ottawe k výhre 5:2 tiež svojím prvým trojgólovým výkonom v kariére.

Norris, ktorý pochádza z Michiganu, začal svoju cestu za hetrikom v druhej tretine, keď najskôr v jej tretej minúte využil presilovku, aby poslal Senators do vedenia, aby ho v jej 15. minúte zveľadil. Tretí gól strelil v 19. minúte tretej tretiny do prázdnej brány.

Po zápase povedal, že bolo pre neho „extra špeciálne“ dosiahnuť takýto úspech proti tímu, ktorému ako dieťa fandil: „Bol som na veľkom počte zápasov v starej Joe Louis Aréne a pár som ich videl aj v novej hale. Bol o tím, ktorý som si zidealizoval. Hráči ako Daciuk, Zetterberg, Lidström, to boli velikáni, keď som ako chlapec vyrastal.“

Dvadsaťdvaročný Američan, ktorému po sezóne končí nováčikovská zmluva, sa v nedeľu zároveň stal prvým 30-gólovým Senátorom od ročníka 2011/12, v ktorom túto métu pokorili Milan Michálek a Jason Spezza.

Článok pokračuje pod reklamou

„Je to pozoruhodné. Momentálne mu to ide. Vždy, keď sa dotkne puku, tak je šanca, že to skončí gólom. Je to super vzrušujúce. Super úžasné. Zakaždým, keď skóruje, ide jeho smerom o trochu viac peňazí,“ poznamenal spoluhráč Brady Tkachuk.

Norris odohral v tejto sezóne 52 zápasov, v ktorých okrem 30 gólov nazbieral aj 13 asistencií. So 43 bodmi je druhým najproduktívnejším hráčom tímu po Tkachukovi (49). Ottawa má už šesť hráčov, ktorí v tejto sezóne dosiahli hetrik. V tomto sa jej rovnajú len Boston a Pittsburgh.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies