Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Špekulácie

Ktorými 5 brankármi by mohli Canadiens nahradiť Careyho Pricea?

Carey Price cestoval na výjazd so zvyškom tímu Montreal Canadiens a povráva sa, že by si už čoskoro mohol znovu zachytať. Tiež sa však hovorí o tom, že by sa vedenie tímu rado v lete zbavilo jeho kontraktu.

Pokiaľ ide o Price, leto by mohlo byť u neho zaujímavé. Ak by sa ho tímu podarilo nejakým spôsobom vymeniť alebo by sa jeho nákladnej zmluvy zbavil inak, bolo by potrebné nájsť za neho náhradu. Trege Wilson ju vidí v piatich brankároch.

Ako prvého spomenul Jakea Allena, ktorý nemôže v tomto zozname chýbať, pretože figuruje v hierarchii tímu hneď za Priceaom a zmluvu má platnú ešte aj na budúci ročník. Mohol by tak obsadiť bránkovisko, kým sa Cayden Primeau nevyvinie v brankára NHL.

Ak by tím hľadal iné možnosti, do úvahy by mohli pripadať Iľja Samsonov z Washingtonu, Marc-Andre Fleury z Minnesoty, Ville Husso zo St. Louis či Jack Campbell z Toronta.

O záujme Canadiens o Samsonova sa povrávalo už pred tohtoročnou prestupovou uzávierkou. „Habs“ by ho však museli získať výmenou. Fleury bude jedným top neobmedzených voľných hráčov, ak sa rozhodne pokračovať v kariére. V Montreale by bol blízko k domovu a mohol by byť lacnou náhradou.

Husso podáva výborné výkony v St. Louis, čo by mohlo byť problémom pre Canadiens, ak by požadoval veľký plat. Campbell zažil v tejto sezóne obdobie trápenia, ale ukázal v nej, že je schopný byť jednotkou tímu NHL. U oboch je stále možné, že si ich udržia ich súčasní zamestnávatelia, no veľa bude záležať aj na ich požiadavkách. rn




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je v spoločnosti veľkých mien. Vie, že sa môže zlepšiť. Čo plánuje po MS?Nemec mal svoje chyby, ale svojou defenzívou prekvapil. Akú známku si vyslúžil? Slováci v USHL postupovali ďalej, v CHL nie. Čaká nás séria slovenských brankárov Chromiak hrdinom zápasu, presadil sa aj Regenda + videoRok zmenil vo vnímaní Slafkovského veľa. Hovoril o tom viceprezident Canadiens Erik Karlsson otvorene o sezóne v Pittsburghu: Obrovské sklamanie V NHL debutoval bývalý dorastenec Trnavy. A hneď aj bodoval! NHL zverejnila termíny prvých duelov play-off. Kedy začnú Slováci? Majiteľ Jazz sa vyjadril k informáciám o predaji Coyotes Matthews robil, čo mohol, ale nebolo mu to súdené. Chýbali milimetre a štipka šťastia + video Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili zásadné rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák viedol zápas a videl historický moment. Matthews ten svoj nezažil, Coyotes sa lúčili víťazne Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies