Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Barkov 3, Islanders 2: Kapitán Panthers udržal víťaznú sériu nažive + video

Tím Florida Panthers vyhral v utorok svoj 11. zápas po sebe, keď zdolal Islanders 3:2 po predĺžení. Všetky tri góly pritom strelil kapitán Aleksander Barkov.

Hviezdny útočník najskôr vyrovnával na 1:1 v 15. minúte druhej tretiny. Aj jeho druhý gól bol vyrovnávajúci. Padol v 17. minúte tretej tretiny. Svoj tretí hetrik v kariére zavŕšil po 20 sekundách nadstaveného času.

„Hovoríme o tom, že chceme našu hru pripraviť na play-off a toto bol výkon blízky tomu, aký chceme podávať v play-off. Bola to hra, ktorú sme chceli hrať. Hrali sme v ich pásme,“ povedal Barkov po zápase, po ktorom sa Panthers dorovnali Coloradu v boju o Prezidentovu trofej.

„O tom sa vážne nechceme rozprávať. Hlavné pre nás je, aby sme sa pripravili na play-off. To, že sme prví v lige s Coloradom znamená, že niečo robíme správne.“

Článok pokračuje pod reklamou

Panthers ťahajú najdlhšiu víťaznú sériu v tejto sezóne. Calgary, Colorado a Pittsburgh mali 10-zápasové. Barkov počas nej zaznamenal 21 bodov (9+12).

Dvadsaťšesťročný Fín odohral v tejto sezóne 63 zápasov, v ktorých strelil 37 gólov a nazbieral 85 bodov. V utorok si vytvoril nové gólové maximum, od toho bodového ho delí ešte 11 bodov.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies