Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Špekulácie

Canadiens sa spájajú s Bergeronom a Duboisom

Väčšina insiderov verí, že Patrice Bergeron sa dokáže dohodnúť s Bostonom na novej zmluve, no napriek tomu sa spája aj s tímom Montreal Canadiens. A nie je sám. Podobne je na tom aj Pierre Luc-Dubois z Winnipegu.

Bergeron je v poslednom roku osemročnej zmluvy v hodnote 55 miliónov amerických dolárov a v lete sa môže stať neobmedzeným voľným hráčom. Očakáva sa však, že by mohol s Bruins podpísať jednoročnú zmluvu.

Jimmy Murphy z Boston Hockey Now však tvrdí, že tridsaťšesťročný rodák z Quebecu by mohol zvážiť podpis zmluvu s Montrealom, ak by 13. júla vstúpil na trh s voľnými hráčmi.

„Je šanca, že by mohol otestovať trh, ak by mu jeho spoluhráči nepomohli k ešte jednému vážnemu útoku na jeho druhý Stanleyho pohár v nasledujúcich dvoch mesiacoch. Viacero zdrojov nám povedalo, že ak by sa Bergeron stal voľným hráčom, záujem o neho by malo množstvo tímov a na čele by boli Canadiens,“ poznamenal Murphy a nezabudol pripomenúť, že generálnym manažérom Montrealu je niekdajší dlhoročný agent Bergerona, Kent Hughes.

Článok pokračuje pod reklamou

Ten by v lete mohol namieriť svoju pozornosť aj na Duboisa, ak by bol k dispozícii. Tvrdí to Marco D’Amico z Montreal Hockey Now.

Už cez víkend Elliotte Friedman zo Sportsnet informoval, že Jets a potenciálny obmedzený voľný hráč majú problémy v rokovaniach o dlhodobej zmluve. Keďže Dubous má len dva roky do statusu neobmedzeného voľného hráča, výhoda je v rokovaniach na jeho strane.

Montreal je zároveň tímom, v ktorom by Dubois ako rodák z Quebecu chcel hrať. Spomínalo sa to už začiatkom minulého roka, keď sa ho vymeniť snažil Columbus. Otázne je, do akej miery by mal Hughes o neho záujem. rn



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies