Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Návrat Quennevillea? Neoslovil nás, tvrdí Bettman

Ak má trojnásobný víťaz Stanleyho pohára Joel Quenneville záujem o návrat na lavičku niektorého z tímov NHL v budúcej sezóne, komisárovi NHL Garymu Bettmanovi o tom pláne nepovedal.

Quenneville rezignoval na pozíciu trénera Floridy v októbri, keď sa na verejnosť dostali podrobnosti o tom, ako tím Chicago Blackhawks pristúpil k obvineniu video trénera Brada Aldricha zo sexuálneho obťažovania hráča zo systému Blackhawks.

Quenneville bol v tom čase hlavným trénerom Chicaga a pred rezignáciou sa na stretnutí s Bettmanom dohodol na podmienke, že jeho návratu do ligy bude predchádzať súhlas komisára. O ten zatiaľ nežiadal.

„Momentálne sa v súvislosti s Joelom nič nedeje. Ak a kedy bude na programe skutočná konverzácia, potom sa na to budem koncentrovať,“ povedal Bettman.

Bettman na začiatku play-off obchádza mestá, v ktorých sa hrá, a vo štvrtok sa zastavil v Sunrise, kde Quenneville trénoval naposledy a pomaly sa blížil k 1000. výhre v kariére. Na túto métu by dosiahol ako druhý tréner v histórii po Scottym Bowmanovi (1244 výhier).

„Predpokladám, že to bude iniciované Joelom, keď bude cítiť, že na to prišiel vhodný čas a keď bude cítiť, že je na návrat pripravený a bude tam pre neho aj príležitosť. Ale opakujem, prehodnotím to až v tom čase,“ skonštatoval Bettman.rn




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies