Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Špekulácie

Kto nahradí Barryho Trotza na lavičke Islanders?

Vyhodenie Barryho Trotza z lavičky tímu New York Islanders spôsobilo prekvapenie po celej NHL. Kým mnohí sa zaoberali tým, kde by skúsený kormidelník mohol zakotviť, Lyle Richardson z The Hockey News sa venoval tomu, kto by ho mohol nahradiť na Long Islande.

Podľa generálneho manažéra Loua Lamoriella potrebujú Islanders na lavičke nový hlas. Nový tréner pritom bude musieť vedieť pracovať s mladíkmi, čo podľa Kevina Kurza z The Athletic mohol byť dôvod, prečo Trotz na lavičke skončil – nezvládol Olivera Wahlstroma, obmedzil úlohu Mathewovi Barzalovi a Anthony Beauvillier nebol v hernej pohode.

Kurz navrhol za možných nasledovníkov Trotza Mikea Babcocka a Joela Quennevillea. Obaja majú škvrny na svojich bývalých pôsobiskách a Quennevilleov návrat dokonca musí odobriť komisár NHL Gary Bettman. Vymenoval tiež súčasného analytika Ricka Toccheta a asistenta Islanders Lanea Lamberta.

Stefen Rosner z NYI Hockey Now bol informovaný, že Lamoriello sa zaujímal už o niekdajšieho trénera Winnipegu Paula Mauricea a dvojnásobného držiteľa Ceny Jacka Adamsa Johna Tortorellu. Poukázal tiež na Petea DeBoera, ak by sa ho rozhodlo Vegas vyhodiť.

Lamoriello je známy tajnostkár, a tak ešte nenaznačil, akým smerom by sa mohol v procese hľadania nového hlavného trénera uberať. Médiám povedal, že na to ešte nemá vyhradený ani časový rámec. Pravdepodobne však bude chcieť mať nového trénera pred draftom. Ten sa koná 7. a 8. júla. rn




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies