Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Mal by Nashville po prvýkrát v histórii zmeniť generálneho manažéra?

Podľa Adama Vingana z The Athletic musia majitelia tímu Nashville Predators zareagovať na hladké vyradenie z play-off, ku ktorému došlo už po štyroch zápasoch série proti tímu Colorado Avalanche.

Nashville bol prekvapivo ľahkým súperom pre Colorado a po prvýkrát vo svojej histórii nedokázal v sérii play-off vyhrať ani jeden zápas. Preto by tím mohol zvážiť, že po prvýkrát v histórii vymení generálneho manažéra.

Za neúspech je totiž podľa odborníka zodpovedný práve David Poile, s ktorým by sa tím mal buď rozlúčiť, alebo k nemu aspoň pripojiť niekoho, kto s ním bude pracovať v tandeme.

„Hráči sa menia, tréneri vyhadzujú. Poile už urobil obe tieto veci, ale akým následkom čelí on? Aký je plán pre obdobie, keď už 72-ročný Poile nebude viac generálnym manažérom? Bolo by pre organizáciu prínosom, ak by do vedenia priviedla niekoho s čerstvou perspektívou? Tieto otázky sa musia zodpovedať,“ poznamenal Vingan.

Poile je generálnym manažérom Predators od ich príchodu do NHL.

Vingan však nezabúda na to, že organizácia bude v lete riešiť aj budúcnosť iných ľudí. Poukázal najmä na hviezdneho útočníka Filipa Forsberga a hlavného trénera John Hynes. Obaja potrebujú nové zmluvy. rn




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies