Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Zdeno Chára sa dostal medzi finalistov na Mastertonovu trofej

Mastertonova trofej sa v NHL udeľuje hráčovi, ktorý preukázal najlepší príklad hokejového majstrovstva, vytrvalosti a vernosti k hokeju. Zo širšej nominácie vzišli traja finalisti, ktorých liga oznámila v pondelok. Nachádza sa medzi nimi aj Slovák.

ZDENO CHÁRA, NEW YORK ISLANDERS

Chára sa len ako ôsmy hráč v histórii zapojil do svojej 24. sezóny v NHL. Štyridsaťpäťročný veterán odohral 72 zápasov s priemerným hracím časom 18:44. Prepísal aj ligovú históriu, keď prekonal rekord Chrisa Cheliosa v počte zápasov odohraných obrancom. Ku koncu sezóny ich mal na konte 1680. Na Long Islande bol mentorom mladého obrancu Noaha Dobsona.

KEVIN HAYES, PHILADELPHIA FLYERS

Hayes pred sezónou venoval svoje výkony bratovi Jimmymu, ktorý zomrel v auguste. Keď v novembri skóroval, ukázal smerom do neba. Vyrovnával sa s niekoľkými zdravotnými problémami, vrátane infekcie krvi, a musel aj podstúpiť pár operácií. Odohral preto len 48 zápasov.

Článok pokračuje pod reklamou

CAREY PRICE, MONTREAL CANADIENS

Price vynechal takmer celú sezónu pre zotavovanie sa z operácie kolena, ktorú podstúpil v júli minulého roka. V októbri sa prihlásil do asistenčného programu NHL/NHLPA, v ktorom riešil svoje duševné zdravie a závislosť. Prvý štart v sezóne absolvoval v apríli a so sezónou sa rozlúčil víťazstvom nad Floridou.

Meno víťaza trofeje, ktorá sa udeľuje od roku 1968, sa dozvieme niekedy počas tretieho kola play-off alebo finále Stanleyho pohára.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies