Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Černák utrpel zranenie, ktoré je pre neho už typické + video

Jozef Struhár  
18.05.2022

Slovenský obranca Erik Černák v základnej časti utrpel tri zranenia podobným spôsobom. V otváracom zápase série medzi jeho Tampou a Floridou sa mu to isté „pošťastilo“ už aj v play-off.

Černák odohral z úvodného zápasu druhého kola bojov o Stanleyho pohár len desať a pol minúty predtým, ako zamieril do šatne a už sa z nej nevrátil. Osudným sa mu stalo, tak ako pri predošlých zraneniach z tohto ročníka, blokovanie strely.


Hlavný tréner Lightning Jon Cooper po zápase nepriniesol žiadne významné informácie o stave košického rodáka. Tampa Bay má naplánovaný tréning na stredu a vtedy by mohla byť situácia jasnejšia. Jeho štart v druhom zápase tak môžeme považovať nateraz za otázny.

Černák v prvých ôsmich zápasoch play-off nebodoval. V priemere hrával 20 a štvrť minúty, pričom si pripísal plusový bod, štyri trestné minúty a 10 blokov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies