Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

Hurricanes zabojujú o prvú výhru vonku, Rangers veria v ďalší zvrat

Tím New York Rangers sa vrátil domov s vedomím, že musí zdolať Carolinu Hurricanes, aby si udržal sezónu nažive. Ak by sa zachoval trend, sobotný zápas by nebol posledným v rámci druhého kola play-off NHL.

Carolina sa vo štvrtok ujala vedenia v sérii 3:2 na zápasy a má postupový mečbal, no kým doteraz v play-off doma nezaváhala (bilancia: 7-0), vonku zase ani jeden duel nevyhrala (bilancia: 0-5). Tréner Rod Brind’Amour tým pred sobotou znepokojený nie je.

„Nie je to žiaden problém. Donekonečna o tom stále počúvam. nehrali sme vonku slabo. Naša hra bola v poriadku. Bolo tam len pá vecí, ktoré sa pokazili... A hráme proti dobrým tímom. Tak to chodí,“ povedal.

Hurricanes si obnovili vedenie v sérii vďaka silnému defenzívnemu výkonu v piatom zápase, v ktorom obmedzili Rangers len na 17 striel na bránu.

Článok pokračuje pod reklamou

„Dúfame, že si to prenesieme aj do tohto duelu. Dáme do toho to najlepšie, čo v sebe máme. Pokúsime sa v sobotu vyhrať tak, ako to robíme každý večer. Nič sa vlastne nemení. Samozrejme, že sa už nechceme vracať domov s tým, že musíme hrať ďalší zápas. Urobíme všetko preto, aby sme zajtra vyhrali,“ poznamenal Brind’Amour.

Rangers boli sklamaní zo svojho výkonu v piatom zápase, ale hlavy nevešajú. Zápas o prežitie nebude pre nich žiadnou novinkou. V sérii prvého kola proti Pittsburghu prehrávali už 1:3 na zápasy a nakoniec postúpili aj napriek tomu, že v každom z posledných troch zápasov prehrávali.

„Už sme predtým boli v takejto pozícii. Páčia sa mi naše šance na domácom ľade. Táto pozícia je nám známa. Doma budeme mať šancu vybojovať siedmy zápas a na nič iné teraz nemyslíme,“ povedal útočník Ryan Strome, ktorého tím prehrával aj v druhom kole 0:2 na zápasy a dokázal sériu vyrovnať.

„V šatni si neustále veľmi veríme a myslím si, že to nám trochu pomohlo v prvom kole. Aj v tejto sérii sme museli vyhrať zápasy číslo tri a štyri a urobili sme v nich dosť dobrú robotu. Z tých skúseností môžeme ťažiť.“

Ak by Carolina dokázala v sobotu vyhrať, od stredy by vo finále Východnej konferencie začala bojovať proti Tampe Bay. Ak vyhrajú Rangers, zápas číslo sedem sa odohrá v pondelok v Raleigh.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies