Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Flyers finišujú hľadanie nového trénera. Bude to Tortorella?

Tím Philadelphia Flyers zúžil svoj zoznam kandidátov na post nového hlavného trénera. Celý proces hľadania nového kormidelníka je vo finále. Informuje o tom s odvolaním na svoje zdroje Frank Seravalli.

V zúženom zozname adeptov na uvoľnený post hlavného trénera Flyers sú vraj aj John Tortorella a Barry Trotz, ktorí v sebe kombinujú takmer 3500 zápasov NHL a každý získal už aj Stanleyho pohár.

Philadelphia hľadá nového trénera po tom, čo 7. decembra vyhodila Alaina Vigneaulta. Medzi kormidelníkmi, s ktorým absolvovala pohovory, boli aj Mike Vellucci, Jim Montgomery, Rick Tocchet, Jeff Blashill a David Quinn. Minimálne konverzáciu mala minulý týždeň aj s Bruceom Cassidym.

Tortorella, ktorý je v počte výhier druhým najúspešnejším Američanom po bývalom trénerovi Flyers Peterovi Lavioletteovi, absolvoval minulý štvrtok druhý pohovor s Philadelphiou a mnohí ho vnímajú ako favorita. O Trotza vraj majú veľký záujem minimálne štyri iné tímy.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies