Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

NHL má prvého černocha v pozícii generálneho manažéra

Aktualizované 05.07.2022 o 20:39

Pierre LeBrun z televízie TSN informuje, že hlavným favoritom na pozíciu generálneho manažéra tímu San Jose Sharks je niekdajší útočník Mike Grier.

„Sharks vymenujú svojho nového generálneho manažéra v utorok,“ poznamenal LeBrun. „Sú tu silné náznaky, že favoritom je Mike Grier, hoci to nepotvrdil nikto z organizácie Sharks.“

Sharks hľadali generálneho manažéra po tom, čo Doug Wilson v apríli odstúpil po 19 rokoch vo funkcii. Dočasne ho zastúpil Joe Will.

Will v piatok oznámil, že hlavný tréner Bob Boughner, jeho asistenti John MacLean a John Madden, ako aj video tréner Dan Darrow v tíme končia. Nový trénerský zbor vymenuje až nový generálny manažér.

Článok pokračuje pod reklamou

Štyridsaťsedemročný Grier je momentálne poradcom v tíme New York Rangers a predtým pracoval aj ako asistent trénera v New Jersey Devils a skaut v Chicagu Blackhawks.

Rodák z Detroitu odohral v NHL 1060 zápasov so ziskom 383 bodov (162+221) v dresoch Oilers, Capitals, Sabres a Sharks.

DOPLNENÉ: San Jose v utorok oficiálne vymenovalo Mikea Griera za svojho nového generálneho manažéra. Túto funkciu bude zastávať ako prvý černoch v 105-ročnej histórii NHL.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies