Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Ottawa podpísala kontrakt s dvojnásobným víťazom Stanley Cupu

Klub Ottawa Senators má celkom solídny potenciál v útoku. Okrem mladých pušiek Tkachuka s Norrisom aj DeBrincata s Girouxom, ktorých získal iba počas tohto leta. Najnovšie sa k ním pridal Mathieu Joseph.

Dvadsaťpäťročný krídelník hral za tím už v minulej sezóny, keďže ho Senators získali počas prestupovej uzávierky z Tampy Bay. Po skončení ročníka sa však stal obmedzeným voľným hráčom, no a až teraz podpísal novú zmluvu.

Ide o štvorročný kontrakt v hodnote 11,8 milióna amerických dolárov, pričom v každej sezóne zaťaží rozpočet Senators sumou 2,95 milióna dolárov. Pokiaľ ide o Mathieuov skutočný plat, v novom ročníku zarobí 2,5 milióna dolárov, zatiaľ čo na konci zmluvy až 3,3 milióna dolárov.

Kanaďan získal v predošlej sezóne 30 bodov (12+18) v 69 zápasov a v drese Ottawy bol jeho priemerný ice-time vyšší o tri minúty ako počas pôsobenia v Lightning. Na Floride bol súčasťou úspešného tímu, ktorý získal dvakrát po sebe Stanley Cupu v rokoch 2020 a 2021.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies