Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Čo teraz urobia Islanders, keď prišli o možnosť akvizície Kadriho?

Ethan Sears z denníka New York Post tvrdí, že tím New York Islanders zostal s veľkým množstvom otáznikov po tom, čo nakoniec útočník Nazem Kadri podpísal zmluvu s tímom Calgary Flames.

Tridsaťjedenročný Kanaďan, ktorý v minulej sezóne získal Stanleyho pohár s tímom Colorado Avalanche, sa dlho spájal s príchodom na Long Island, ale nakoniec ofenzívu miestneho klubu neposilní.

„Možno sa veci otočia v ich prospech so zostavou, ktorú tím má, a sezónou, ktorú neovplyvní dlhý výjazd a nákaza koronavírusom, ktoré ovplyvnili Islanders na začiatku minulej sezóny. Možno Anthony Beauvillier a Oliver Wahlstrom urobia ďalší krok dopredu. Možno nový tréner Lane Lambert odblokuje niečo, čo Barry Trotz nedokázal,“ poznamenal Sears.

Zámorský novinár verí, že Sonny Milano je momentálne neobmedzeným voľným hráčom, ktorý by pre Islanders dával najväčší zmysel, no nehral by pravdepodobne vyššie ako v treťom útoku. Momentálne nie sú žiadni očividní adepti, ktorých by Lou Lamoriello mohol získať výmenou.

Článok pokračuje pod reklamou

Kevin Kurz z The Athletic poznamenal, že Lamoriello a Lambert hovorili spolu o tom, že dôverujú jadru mužstva Islanders. V minulej sezóne sa však zdalo zrejmé, že klub bude potrebovať pridať pár hráčov, aby mohol na jar budúceho roka bojovať o Stanleyho pohár. Podpis niekoho, ako je Milano, by nemal taký dopad, ako keby získali Kadriho.

Stefen Rosner z NYI Hockey Now uvažuje, či by Lamoriello nemohol znovu obnoviť svoj záujem o získanie J.T. Millera, ktorý stále nepodpísal s Canucks novú zmluvu a po budúcej sezóne sa môže stať neobmedzeným voľným hráčom. Dočasným riešením by mohol byť aj voľný hráč Phil Kessel, no podľa Rosnera by išlo o poslednú možnosť na posilnenie útoku.

Odchod Kadriho inak zanechal veľkú dieru aj v mužstve Colorada, ktoré prišlo o centra druhého útoku. Sean Keeler z The Denver Post nevidí veľa možností, ako ho nahradiť na trhu s voľnými hráčmi. Avalanche by podľa neho mohli skúsiť, či ho nedokážu nahradiť J.T. Compher alebo Alex Newhook. Spomenul aj možnosť návratu Paula Stastnyho.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies