Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
DAL
1
VGK
2
po 2. tr.
EDM
3
LAK
3
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
«

Špekulácie

Mohol by byť Dadonov opäť vymenený?

Jevgenij Dadonov zažil skôr počas leta výmenu z Vegas do Montrealu. Podľa Marca D’Amica z Montreal Hockey Now by sa zo skúseného útočníka mohol stať v novej sezóne hodnotný artikel na výmenu aj pre Canadiens.

Generálny manažér Kent Hughes po akvizícii Dadonova nevylúčil možnosť hráčovej výmeny, ak by prišla správna ponuka. Tridsaťtriročný Rus zaťažuje platový strop 5 miliónmi amerických dolárov a po budúcej sezóne sa bude môcť stať neobmedzeným voľným hráčom.

D’Amico verí, že Dadonov je v situácii, kedy môže využiť svoje ofenzívne zručnosti v hre piatich proti piatim a na presilovkách, čo by mohlo byť prínosom pre mladých útočníkov Canadiens. Zároveň by to zvýšilo jeho hodnotu pred prestupovou uzávierkou.

„Nebolo by zvláštne vidieť, ako sa Dadonov vráti k útočeniu na 50-bodovú sezónu pri hraní s top ofenzívnymi hráčmi Montrealu, čo by klub vložilo do situácia, kedy by mohol pred prestupovou uzávierkou ruského krídelníka vymeniť s 50% udržaním jeho platu za dobrú protihodnotu,“ poznamenal D’Amico, podľa ktorého by Canadiens by mohli takou výmenou získať nejaké draftové voľby navyše.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies