Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Ako ovplyvní Millerova zmluva Horvata a Garlanda?

Patrick Johnson z The Province poukázal na to, že nový sedemročný kontrakt J.T. Millera s tímom Vancouver Canucks so sebou priniesol aj niekoľko otázok.

Prvou je, čo zmluva znamená pre Bo Horvata, ktorý vstúpi do posledného roka svojej zmluvy s priemernou ročnou hodnotou 5,5 milióna amerických dolárov. V lete budúceho roka sa bude môcť stať neobmedzeným voľným hráčom.

Horvat by mohol podpísať novú zmluvu už teraz, no Johnston premýšľa, či si Canucks budú môcť dovoliť mať po budúcej sezóne ako prvých troch centrov jeho, Millera a Eliasa Petterssona. „Ak nepríde predĺženie zmluvy čoskoro, mali by sme Horvata sledovať v súvislosti s možnou výmenou,“ poznamenal.

Ešte pred novou zmluvou Millera Rob Simpson z Vancouver Hockey Now očakával, že by Horvat mohol zarábať 6,25 až 6,5 milióna dolárov ročne. Po nej cíti, že by sa to mohlo vyšplhať na 6,5 až 7,25 milióna dolárov ročne pri dlhodobej zmluve. Podľa neho by k podpisu zmluvy mohlo dôjsť ž v septembri.

Článok pokračuje pod reklamou

Následne sa zmluvy Millera a Horvata dotknú aj ďalších potenciálnych voľných hráčov tímu. Canucks s aktuálnou zostavou prekračujú hranicu platového stropu, a to by ešte vraj chceli získať obrancu.

Niekoho by sa teda ešte museli vo Vancouveri zbaviť a podľa Johnstona by to mohol byť útočník Conor Garland s cap-hitom 4,95 milióna amerických dolárov. Klub by za neho mohol získať aj voľbu na konci prvého kola draftu.

Johnston tiež nevylúčil, že by Canucks mohli vymeniť aj samotného Millera, ak by sa mu v najbližšej sezóne nedarilo podľa predstáv. Vo svojej novej zmluve nemá žiadnu ochranu pred výmenou a niektoré tímy by mohli mať o neho záujem, keď by ho už mali upísaného na dlhší čas.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies