Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Slafkovský prvýkrát s číslom 20. O podobe svojej kartičky žartoval + video

Talentovaný útočník Juraj Slafkovský si v utorok po prvýkrát na seba obliekol zápasový dres tím Montreal Canadiens s číslom 20. Viac ako na hranie ho však využil na pózovanie.

Spolu s ďalšími 26 mladíkmi sa slovenský reprezentant zúčastnil NHLPA Rookie Showcase v tréningovom zariadení tímu Washington Capitals v Arlingtone. Na ľade i mimo neho pózoval fotografom pri príprave svojich nováčikovských hokejových kartičiek.


Slafkovský pre zámorských novinárov priznal, že v detstve zbieral viac futbalové kartičky ako hokejové a nie je si istý tým, ako sa bude cítiť, keď bude mať svoju vlastnú kartičku.

„To záleží na tom, ako bude vyzerať moja tvár,“ zažartoval.

Článok pokračuje pod reklamou

Menej do smiechu mu však bolo vtedy, keď musel podpisovať svoje spomienkové predmety súvisiace so spoločnosťou Upper Deck vyrábajúcou hokejové kartičky. Nebolo ich málo.

„Je celkom náročné urobiť tak veľa podpisov,“ poznamenal Slafkovský. „Ale inak je to zábava a je fajn stretnúť iných chlapcov a stráviť spolu čas. Urobíme nejaké fotky a tieto veci. Páči sa mi to.“


Prvé tímové povinnosti pre osemnásťročného košického rodáka začnú už budúci týždeň, keď sa zúčastní aj turnaja nádejí pred hlavným tréningovým kempom. Pre neho vtedy začne boj o to, aby hrával v NHL už v najbližšej sezóne.

„Kemp začína budúci týždeň a z toho vzíde plán. Bude to o tom, ako budem pripravený. Dúfam, že budem. Uvidíme,“ skonštatoval Slafkovský. „Urobím všetko pre to, aby som mohol hrať v NHL, ale samozrejme, urobím čokoľvek, čo mi Montreal povie a čo si bude myslieť, že je pre mňa lepšie. Myslím si však, že som už na hranie v NHL pripravený.“



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies