Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Slováci v NHL

Regenda cíti radosť aj stres. V kempe odovzdám maximum, avizuje

Jozef Struhár  
14.09.2022

Slovenský útočník Pavol Regenda sa už dnes zapojí do nováčikovského kempu Anaheimu, počas ktorého absolvuje aj tri zápasy za štyri dni na turnaji nádejí. Má z toho prirodzený rešpekt, ale už sa na svoj boj o NHL aj teší.

„Nebude to vôbec jednoduché, pretože nie som v zápasovom tempe a začneme pekne z ostra. Potom bude nasledovať hlavný kemp Ducks,“ povedal Regenda pre web SZĽH s tým, že pred odletom bol aj v kontakte s Milošom Kelemenom, ktorý sa už pripojil k mladíkom Coyotes.

„Písal som si s „Kelom“ a sme v kontakte. Vravel mi, že sú tam samí namakaní hráči a je tam super. Na to som však pripravený a určite tam odovzdám maximum.“

S Kelemenom by sa dvadsaťdvaročný rodák z Michaloviec mohol stretnúť na turnaji nádejí, ktorého sa okrem Ducks a Coyotes zúčastnia aj Kings, Golden Knights, Avalanche a Sharks.

Článok pokračuje pod reklamou

Podstatné okrem výkonov v zápasoch budú aj výkony na tréningoch v nováčikovskom i hlavnom kempe. Voľných miest nebude veľa a konkurencia bude veľká. Toho si je dobre vedomý.

„Hlavne musím dať do každého cvičenia všetko a ak príde šanca, musím ju využiť. Urobím všetko preto, aby som si zahral za Anaheim. Viacerých hráčov som už videl a všetko sú to rýchli a veľkí chlapi. Dopĺňajú ich ručičky ako Zegras či MacTavish. Bude to náročné, ale ja sa na to teším,“ skonštatoval Regenda.

Regenda strávil predošlé dve sezóny v Michalovciach, odkiaľ sa mu neodchádzalo ľahko. Na druhú stranu sa tešil na výborné podmienky v najlepších ligách sveta. „Je tam radosť, ale aj stres. Malé obavy mám hlavne z nového prostredia,“ dodal Regenda.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
V hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies